Social

#demisie #pnl #crin-antonescu

Crin Antonescu este dispus sa demisioneze de la sefia PNL

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca in situatia in care USL va obtine mai putin de 50% din voturi la alegerile parlamentare din decembrie, acest lucru va insemna pentru el esecul aliantei formate din PNL si PSD. In aceste conditii, Antonescu spune ca isi va da demisia din fruntea partidului.

Liderul liberal este insa optimist si garanteaza ca pana in 2014, anul in care spera sa fie ales presedintele Romaniei, USL nu se va destrama.

Intrebat ce se va intampla in situatia in care presedintele Traian Basescu il va desemna prim-ministru pe Calin Popescu Tariceanu, inclusiv in situatia in care Uniunea va obtine majoritatea parlamentara, Crin Antonescu a raspuns: "Calin Popescu Tariceanu nu va primi acest mandat (...) Daca primeste acest mandat Calin Popescu Tariceanu se intampla doua lucruri: Traian Basescu este suspendat si Calin Popescu Tariceanu este exclus (n.r. - din PNL)".

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea