Social

Creste pretul stenogramelor

In toata degringolada creata de scandalul "Stenogramelor PSD" - care a ajuns la linia de start judiciar in Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie - a aparut prima persoana care se declara victima ordinelor regasite in discutiile dintre liderii fostei puteri . Pana acum multe aspecte au fost disecate pe toate partile. Ba ca aceste stenograme ar trebui sa aiba certificarea pe care sa i-o dea o banda magnetica cu inregistrarile respective, ba ca ar trebui, chiar si dupa ce enigmatica "Sursa 0" ar depune suportul tehnic al stenogramelor, sa mai apara si dovada unui "efect" al acestor discutii. Iata ca, pentru prima data de la izbucnirea scandalului, "0" va prezinta si prima persoana care se considera prejudiciata de "ordinele" din interiorul fostului partid de guvernamant: Horia Anderco.


Fostul primar PSD, arestat de PNA in data de 9 aprilie 2003 si trimis in instanta in decembrie 2004, al carui dosar pe fond nu a fost judecat nici acum, ne-a declarat ca va solicita, prin plangere la Parchetul Inaltei Curti, constituirea sa ca parte civila in dosarul "Stenogramelor", urmand ca liderii PSD sa-i plateasca daune materiale si morale. Pe de alta parte, Anderco va sesiza si Consiliul Superior al Magistraturii, acuzandu-l pe anchetatorul PNA de la acea vreme, Adriana Cristescu, ca a lucrat - asa cum reiese din stenogramele publicate - la ordinul fostei Puteri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea