Social

#cozi popeyes romania #cozi de sute de oameni #deschidere popeyes romania #popeyes romania

Cozi de sute de oameni la deschiderea primului restaurant Popeyes in Romania

Deschiderea primului restaurant Popeyes din Romania a adunat sute de clienti sambata, 9 aprilie, inca de la primele ore ale diminetii, in Baneasa Shopping City, pentru a gusta celebrul pui prajit, pregatit dupa retete specifice bucatariei din Louisiana. Popeyes este unul dintre cele mai apreciate restaurante cu servire rapida din SUA, datorita gustului unic al puiului, marinat 12 ore si asezonat cu un mix indraznet de condimente Cajun, crocant la exterior si cu o textura suculenta la interior. 

Restaurantul care a pus America pe jar s-a deschis in sfarsit si in Romania!

Deschiderea celebrului restaurant american a fost sarbatorita de sute de clienti si a fost marcata cu multe surprize: degustari ale produselor unice pe piata din Romania, articole ce au purtat branding cu faimosul Poppy de la Popeyes si momente de celebrare a clientilor. Startul comenzilor a fost marcat de dezvaluirea restaurantului Popeyes, apoi de taierea panglicii, in aplauzele publicului entuziasmat. La eveniment au participat zeci de invitati: persoane publice, presa, influenceri, precum si reprezentantii Ambasadei Statelor Unite in Romania, printre care Shane Dixon, Deputy Chief of Mission si reprezentantii Serviciului Comercial.

„Suntem mai mult decat bucurosi ca oaspetii ne-au impartasit entuziasmul pentru lansarea Popeyes in Romania si au venit intr-un numar atat de mare sa traiasca experienta Popeyes si sa guste produsele preparate dupa retete originale din Louisiana, New Orleans. Ne bucuram nespus de mult sa vedem cati fani avem in Romania. Feedback-ul clientilor este unul incredibil de pozitiv, acestia asteptau de mult timp varianta puiului prajit din sudul Americii, acolo unde a fost pregatit pentru prima oara dupa o reteta unica, acum aproape 200 de ani. Abia asteptam sa le oferim vestile bune despre planurile pe care le avem pentru a deschide urmatoarele restaurante Popeyes”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes Romania.

Entuziasmul publicului s-a mentinut si in zilele urmatoare, cand oaspetii dornici sa incerce gustul autentic al puiului Popeyes au continuat sa formeze cozi impresionante. Clientii noului restaurant au fost intampinati cu un design modern si unic in Europa, cu accente portocalii vibrante si interioare colorate, inspirate din stilul artei stradale din Louisiana si a galeriilor traditionale din New Orleans.

Meniul cuprinde o serie de produse unice in Romania, precum American Biscuit, Signature Chicken si, mai ales, faimosul The Chicken Sandwich, care a facut inconjurul lumii pe internet. Fanii Popeyes se pot bucura de multe surprize oferite in programul de Loyalty valabil in aplicatia mobila dedicata, Popeyes Romania. De asemenea, produsele Popeyes pot fi comandate prin toate platformele digitale precum serviciul de Delivery care va fi in curand disponibil pe platforma Tazz, kioskurile amplasate in zona restaurantului si prin serviciul de comanda online, accesibil atat in aplicatia mobila, cat si in varianta desktop, pe order.popeyesromania.ro.

Fondat in 1972 in New Orleans, Popeyes este unul dintre cele mai mari lanturi de restaurante cu servire rapida din lume, reusind sa creeze o nisa pe piata prin retetele autentice, in stil Louisiana. Brandul este fondat pe o traditie culinara veche de 300 de ani, care aduce o fuziune de stiluri de gatit, condimente si ingrediente. Popeyes este prezent in peste 25 de tari din intreaga lume.

Sterling Cruise este compania locala si dezvoltatorul exclusiv al brandului Popeyes in Romania si are planuri ambitioase de extindere cu 90 de restaurante in toata tara, in urmatorii 10 ani.

Despre Popeyes®

Fondat in New Orleans in 1972, Popeyes ® are peste 45 de ani de istorie si traditie culinara. Popeyes® se distinge printr-un meniu unic in stil New Orleans, care include produse de pui, unic condimentat, creveti prajiti si alte retete locale. Pasiunea brandului pentru mostenirea sa din Louisiana si mancarurile aromate autentice i-au permis lui Popeyes® sa devina unul dintre cele mai mari restaurante cu produse din pui cu servire rapida din lume, cu peste 3.700 de restaurante la nivel global.

Despre Restaurant Brands International Inc.

Restaurant Brands International Inc. este una dintre cele mai mari companii de restaurante cu servire rapida din lume, cu peste 35 de miliarde de dolari in vanzari anuale la nivelul intregului lant si peste 29.000 de restaurante in peste 100 de tari. RBI detine patru dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de restaurante cu servire rapida din lume – TIM HORTONS®, BURGER KING®, POPEYES® si FIREHOUSE SUBS® care functioneaza independent de zeci de ani. Prin platforma sa Restaurant Brand for Good, RBI isi imbunatateste continuu eforturile in directia sustenabilitatii produselor alimentare, a protejarii planetei, oamenilor si comunitatilor. 

Despre Sterling Cruise

Sterling Cruise este un grup de restaurante multibrand, infiintat in 2014, care opereaza in prezent aproape 40 de restaurante in toata Romania. Investind intr-o gama larga de industrii, Sterling Cruise se concentreaza pe sectoare care includ food and beverages, ospitalitatea urbana, industriile alimentare, retail si imobiliare.

FOTO: popeyesromania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea