Social

#design interior #covorase profesionale

Covorase profesionale pentru un design interior elegant si eficient

Indiferent de specificul unei companii sau al unei institutii, de domeniul in care activeaza si de contactul pe care aceasta il are cu publicul larg, locatia unde activeaza va trebui sa indeplineasca anumite standarde de imagine si confort, tocmai pentru a-si asigura o traiectorie profesionala eficienta. Astfel, de design-ul interior pe care il au un birou, o unitate medicala sau de invatamant, un sediu de firma, un hotel, un restaurant  sau o institutie deschisa publicului larg, va depinde dinamica activitatii acesteia, progresul si succesul. Confort pentru oaspetii tai

 

Daca afacerea ta se desfasoara in domeniul alimentar, atunci deja stii cat de important este ca restaurantul sau cafeneaua ta sa detina toate parghiile pentru ca oaspetii tai sa se simta confortabil si bine-veniti. Design-ul interior reprezinta prima ta carte de vizita, astfel ca alegand o mocheta birou Horeca amenajarea spatiilor se va bucura de un plus de eleganta si rafinament, imbinand calitatea, durabilitatea si practicabilitatea. Beneficiezi de o gama foarte larga de modele, de la cele simple, pana la cele elaborate, de la cele destinate traficului redus, pana la cele cu un grad mare de rezistenta. Poti alege astfel mochetele care vor cadra cel mai bine design-ului interior, conferind un plus de profesionalism si eleganta, si imbinand oaspetii sa revina cu placere.

Calitate si profesionalism, inca de la intrare

Pentru ca locatia pe care o administrezi sa isi demonstreze standardul ridicat de lucru si sa garanteze eficienta si profesionalismul serviciilor, inca de la primul contact pe care il are cu un client, atunci este esential ca partea de intrare sa ofere o anumita imagine si un nivel ridicat de confort si siguranta. Astfel, pentru design-ul general vei alege covorase interior, asigurandu-te ca zonele de acces puternic tranzitate au un aspect primitor, dar sunt si sigure si eficiente, in ceea ce priveste curatenia.

Alege calitatea!

O institutie puternic tranzitata, care are un flux mare de oameni, va necesita resurse substantiale in ceea ce priveste amenajarea interioara, dar si mentinerea acesteia la parametri normali de curatenie si siguranta. In acest sens, modelele de covorase profesionale aluminiu, vin cu un plus de durabilitate si rezistenta, dublat de design-ul placut si inovativ. Calitatea superioara a materialelor din care sunt fabricate, le recomanda folosirii atat in interior, cat si in exterior, fiind ideale pentru intrarile cladirilor si institutiilor cu trafic intens. Nu retin umezeala  si praful, fiind potrivite pe durata intregului an, indiferent de conditiile meteorologice.

Fa-te cunoscut!

Pentru ca afacerea ta sa se bucure de succes,  indiferent de domeniul in care activezi, este necesar sa ai la baza un plan de marketing bine structurat si adaptat contextelor. Aceasta strategie de marketing se poate extinde cu succes in cadrul locatiilor tale, alegand sa personalizezi elemente de decor, componente de mobilier si accesorii. Astfel, atunci cand vrei sa dai o nota personala design-ului interior si sa te faci cunoscut, alege modelele originale si foarte eficiente de covorase personalizate, o modalitate extrem de simpla prin care logo-ul companiei sau restaurantului tau va intra in atentia tuturor celor care iti calca pragul. Imaginile complexe si caracteristica tridimensionala, vor conferi unui covoras de la intrare o nota unica si moderna. De asemenea, acest tip de covoras detine si caracteristici tehnice importante, fiind rezistent, durabil si foarte eficient si profitabil, atat pentru imagine, cat si pentru buget.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea