Politica

#coronavirus #scoli inchise #gabriela firea #bucuresti # coronavirus romania

CORONAVIRUS: Scolile si gradinitele din capitala, inchise! Anuntul Gabrielei Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriele Firea, a anuntat astazi ca propune inchiderea scolilor si gradinitelor din Capitala pentru a preveni raspandirea virusului.

Coronavirus: scoli si gradinite inchise

Intr-o conferinta de presa, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a facut apel la responsabilitate. Aceasta a propus inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti pentru a preveni aparitia unor cazuri de coronavirus in randul unitatilor de invatamant.

"Putem sa nu inchidem si sa asteptam sa vedem ce se intampla. Este si aceasta o varianta sustinuta public de multe persoane. Dar putem sa fim preventivi, responsabili si intelepti si sa le inchidem si va spun si de ce", a spus Firea, dand ca exemplu cazul primei infestari cu COVID-19 din Capitala, si anume cazul Romanului intors de la Roma, care a intrat in contact cu familia sa, ulterior demonstranu-se ca si iubita sa este infectata cu acest virus, scrie realitatea.ro.

"Rapiditatea cu care se poate raspandi este imensa. Nu se poate face preventie decat luand masuri. Aici nu e vorba nici de politica, nici de fotbal. Aici este vorba de vietile oamenilor", a precizat Firea, subliniind ca isi asuma sa fie criticata.

Aceasta a mentionat ca scolile si gradinitele din subordinea PMB trebuie sa fie inchise pentru a limita pe cat posibil raspandirea virusului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din politica

Top

Cauta-ti perechea