Social

Cora Schumacher s-ar "da" la Briatore, dar e prea batran

Dupa ce a devenit al treilea pilot al familiei Schumacher, dupa cumnatul Michael si sotul Ralf, Cora a lasat sa se inteleaga, in urma publicarii materialului sau saptamanal din cotidianul "Bild", ca este fascinata de "play-boyul" Formulei 1, italianul Flavio Briatore .

Sarmantul sef al echipei Renault, prin patul caruia au trecut Naomi Campbell , Heidi Klum (cu care are doi copii), Eva Herzigova , Mariah Carey, Nicole Kidman si Adriana Volpe, a vrajit -o si pe sotia lui Ralf, care incearca in articolul sau sa explice ce il face pe Briatore un adevarat "latin lover".

"Este un gigantic seducator , atrage intr-un mod miraculos femeile. Poate ca puterea de care dispune il face atat de sarmant, poate banii sau poate felul in care se poarta. De aceea, femeile vor sa-l incerce. Pentru mine, adevaratul print este Ralf, dar chiar daca nu eram casatorita nu as fi vrut sa aflu cum este cu el. Este prea batran, are peste 50 de ani", noteaza Cora Schumacher.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea