Social

#mircea geoana constitutie #modificare constitutie #constitutie traian basescu

Constitutia Romaniei trebuie modificata total

Constitutia Romaniei ar trebui modificata total, a declarat sambata, presedintele Senatului Mircea Geoana. Potrivit presedintelui PSD, modificarea Constitutiei este o necesitate data fiind actuala situatie in care se afla Romania.

Tot in acest context, Geoana a explicat ca principala prioritate a coalitiei aflata acum la guvernare - PSD+PC-PD-L - este sa schimbe Romania din temelii. "Principala noastra prioritate sa schimbam din temelii modul in care functioneaza Romania", a explicat Geoana. Liderul PSD a adaugat ca majoritatea pe care Guvernul o are in Parlament trebuie folosita astfel incat Romania sa atraga mai multe fonduri europene si sa finalizeze descentralizarea tarii.

"Folosirea acestei majoritati pe care guvernul actual o are inseamna ca trebuie sa fim mai ambitioasi si trebuie sa ne organizam pentru atragerea fondurilor europene, descentralizarea tarii", a spus Mircea Geoana. Intrebat cum merg lucrurile in sanul coalitiei, Geoana a spus ca "suntem in romania si asta ne cam ocupa cam tot timpul, functioneaza bine, este intr-o faza de rosaj, trebuie sa ne indreptam atentia penru diminuarea efectelor crizei economice".

Dupa ce seful MAI Liviu Dragnea s-a declarat, vineri, nemultumit de bugetul pe care l-a primit Internele, Geoana a spus ca "fiecare ministru este in felul sau nemultumit de bugetul acorat", insa ca bugetul nu este unul perfect si mai trebuie actualizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea