Social

#concert #academia sperantei #copii

Concert umanitar in cadrul proiectului Academia Sperantei

Concertul umanitar se va desfasura in zilele de duminica, 5 decembrie si luni, 13 decembrie 2010 de la orele 17.00, in Club Control.

Concertul umanitar va avea loc in cadrul proiectului Academia SpErantei - Editia de Craciun, destinat colectarii de fonduri pentru un centru de plasament pentru copii si un azil de batrani .

Pretul unui bilet pentru o zi va fi de 26 de lei, in timp ce pentru ambele zile va fi de 31 lei. Biletele pot fi achizitionate in reteaua librariilor Adevarul, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, Magazinul Victoria, Muzica Store, Palatul National al Copiilor si pe biletoo.ro. Numarul biletelor este limitat la 300.

In urma campaniei  de strangere de fonduri , prin standuri si alte activitati caritabile in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, si odata cu finalizarea acestui concert umanitar , Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SiSC) va oferi cadouri si doua zile de zambete si voie buna pentru un centru de plasament pentru copii si un azil de batrani.

Va puteti alatura proiectului  Academia SpErantei  prin participarea la concertul  rock!

Mai multe informatii despre concert gasiti pe site-ul Academia SpErantei - sisc.ro/academiasperantei.

Citeste toata stirea pe Imparte.ro - donatii online .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea