INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Coloana Infinitului iluminata la Sibiu

Sibienii si turistii din Capitala Culturala Europeana pot admira o replica a Coloanei Infinitului. Este vorba despre o sculptura realizata de un artist german, amplasata in centrul orasului. Spre deosebire de opera lui Brancusi, sculptura de la Sibiu este din sticla si oglinzi. Lucrarea artistului Matthias Deumlich, recunoscut in Germania pentru inventivitate, este asezata intr-o cutie de peste trei metri inaltime. In interior, mai multe conuri de sticla si un sistem complicat de lumini si oglinzi ofera un spectacol unic. Iluzia optica face ca atunci cand luminile sunt aprinse sa se formeze o coloana de sticla, ce pare infinita. Denumita Orasul iluminat, lucrarea face parte dintr-un manifest al artei neconventionale si se inscrie in proiectul Ambient urban. In acelasi proiect, in Capitala Culturala au fost raspandite si alte sculpturi inedite, intre care o meduza uriasa care vorbeste cu trecatorii in timpul zilei, iar noaptea isi schimba culoarea. Toate operele de arta moderna vor ramane in Sibiu pana la sfarsitul anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea