Social

#cod rosu furtuna #copaci cazuti #grindina #inundatii #furtuna #bucuresti

Codul rosu de furtuna si grindina! A fost prapad in Bucuresti! Case inundate, copaci doborati, masini avariate

Bucurestiul a fost lovit noaptea trecuta de o furtuna masiva. A fost alerta de tip cod rosu.

A plouat torential, copacii au fost smulsi din radacini si numeroase masini au fost distruse de caderile de copaci. Pompierii au intervenit in mai multe locatii, in urma inundatiilor produse de ploile torentiale.

In anumite zone ale Bucurestiului a cazut grindina minute in sir. Una dintre acestea este Aparatorii Patriei. Ploile abundente au produs inundatii in curti. 

Si in Ilfov a fost prapad. In Bragadiru, grindina a avariat zeci de masini.

Numeroase masini au fost distruse de copacii zacuti in Bucuresti, pompierii fiind solicitati sa intervina pentru indepartarea acestora.

Potrivit ISUBIF, pe strada Caramidarii de Jos si pe Soseaua Oltenitei si Strada Resita s-au semnalat cazuri de copaci cazuti pe masini. De asemenea a fost semnalata caderea unui copac pe un imobil. 

Furtuna puternica a afectat si traficul aerian. Doua avioane care ar fi trebuie sa aterizeze pe Aeroportul Henri Coanda au fost redirectionate spre alte aeroporturi din tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea