Social

#cod rosu canicula #vremea la munte # vremea la mare #avertizare meteo #vremea bucuresti #prognoza meteo #cod galben #cod rosu

Cod rosu de canicula! Harta temperaturilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o avertizare cod rosu de canicula pentru vestul tarii, in timp ce alte 15 judete se afla sub cod portocaliu de canicula. In restul tarii este avertizare cod galben, temperaturile devenind aproape insuportabile, indiferent unde va aflati.

În după-amiaza zilei de miercuri, 8 iulie, în Banat, Crişana, Maramureş, vestul şi nordul Transilvaniei, precum şi în cea mai mare parte a Moldovei temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, transmite ANM. 

 

Valul de căldură va persista şi pe parcursul zilei de joi, 9 iulie, în regiunile sudice şi estice, iar instabilitatea atmosferică se va accentua treptat începând din vestul ţării.În după-amiaza zilei de miercuri, 8 iulie, în Banat, Crişana, Maramureş, vestul şi nordul Transilvaniei, precum şi în cea mai mare parte a Moldovei temperaturile maxime vor continua sa se situeze in jurul valorii de 39 de grade. 

De vineri incepe sa se instaleze instabilitatea atmosferica, adica vor urma cateva zile de ploi care vor racori, sa speram, intreaga tara. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea