Social

#cod galben vant #avertizare meteo #cod galben #anm #vremea #starea vremii #vant puternic

Cod galben de vreme instabila! Avertizarea ANM! Ce se intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de tip cod galben de vreme severa pentru urmatoarele ore. Nu mai putin de 14 judete se afla sub atentionare de vreme rea pana la ora 21:00. Sunt vizate intensificari ale vantului, care la rafale poate depasi 90 km/h.

 

“In intervalul mentionat, in cea mai mare parte a Moldovei, in sud-estul Transilvaniei, precum si in Carpatii de Curbura si local in Carpatii Meridionali, vantul va avea intensificari cu viteze de 55...75 km/h, iar la altitudini mari rafalele vor depasi 90 km/h.

Intensificari ale vantului vor fi pe arii restranse si in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si in restul Transilvaniei si a zonei montane, cu rafale in general de 45...55 km/h.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In Bucuresti vremea se mentine frumoasa, iar temperaturile vor fi putin mai mici decat cele inregistrate ieri.

“Vremea va fi frumoasa, dar si calduroasa in orele dupa-amiezii. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 30...32 de grade.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea