Social

#coferinta #Sanatate frumusete # Woman2Woman #feminitate

Cine sunt speakerii conferintei "Sanatate, frumusete, feminitate", organizate de Woman2Woman.ro, sambata aceasta

Woman2Woman.ro te asteapta, sambata aceasta, la cea de a V-a editie a conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”. Vino sa afli cele mai noi informatii din sanatate, nutritie, sport si frumusete, prezentate de speakeri din domenii variate.

Participa GRATUIT la evenimentul de sambata. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii si inscriere aici.

Iata cine sunt speakerii conferintei:

1. Andreea Pavel, personal training manager World Class Romania

Andreea Pavel este campioana nationala de atletism si personal training manager in cadul celui mai mare lant de centre wellness din Romania, lider in industria wellness-ului autohton.

Ca antrenor personal de fitness, Andreea ofera consultatii in managementul greutatii corporale si al stilului de viata, programe pentru scaderea greutatii si de modelare corporala, imbunatatirea calitatilor fizice (forta, viteza, coordonare, rezistenta, mobilitate), analiza compozitiei corporale si evaluarea indicatorilor de sanatate-fitness.

2. Raluca Vasile, parfumier de lux, creatorul conceptului Your Personal Aroma

Raluca Vasile este parfumier certificat si scent designer (creator de arome). Lucreaza dupa metoda creatiei parfumurilor traditonale frantuzesti de la Grasse, si metode arhetipale din parfumeria orientala, asiatica si africana si este singurul parfumier roman certificat new luxury code in UK, Grasse si Milano. Raluca foloseste esente organice si absoluturi rare in parfumurile pe care le creaza, iar colectiile sunt, din acest motiv, editii limitate.

De asemenea, Raluca Vasile este, de mai bine de 15 ani, si consultant in branding multisenzorial (arome, gusturi, sunet, gusturi, texturi pentru ambient).

3. Dr. Cristina Vega, Owner CaraCris CosMed si medic de specialitate

Dr. Cristina Vega considera ca estetica, frumusetea si starea de bine sunt cele mai bune tratamente ale mintii, corpului si sufletului. Si-a inceput cariera medicala in anul 2000, cand a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie, iar in prezent isi imparte timpul intre serviciul de ambulanta Buc-Ilfov, spitalul Sanador si medicina dermato-cosmetica in propriul sau cabinet. Dupa o serie de cursuri si specializari in sfera esteticii, Dr. Cristina Vega a facut primii pasi catre antreprenoriat deschizand cabinetul CaraCris CosMed specializat in tratamente de estetica medicala faciala si corporala, de la microdermabraziuni, lifting-uri cu fire bio-resorbabile sau injectari cu acid hyaluronic si toxina botulinica pana la tratamente cu ultrasunete, mesotherapie, terapia vampir sau tratarea leziunilor vasculare.

4. Gigi Ghinea, psiholog si scriitoare

Licentiata in psihologie si absolventa a unui masterat de psihoterapie analitica, Gigi Ghinea are o indelungata experienta in acest domeniu.

A publicat trei carti, in egala masura apreciate de public: “Cum m-am vindecat de nefericire”, “Iubirea care vindeca”, si “Respira, iubeste si taci”.

Impartasindu-ne din propria experienta de viata, autoarea Gigi Ghinea ne dezvaluie metoda de vindecare pe care a descoperit-o in calitate de psiholog, dar si de om obisnuit, aflat in cautarea echilibrului interior.

5. Florentina Gionea, specialist nutritie energetica

Florentina Gionea este specialist in nutritie energetica si, asa cum spune chiar ea, ceea ce face „este o armonizare a tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos.” Ea considera ca nu este suficient sa slabesti pentru a avea o viata sanatoasa si pentru a obtine starea dorita, „ai nevoie sa te cunosti, sa te descoperi, sa te tansformi.” Conceptul pe care ea se bazeaza este „unul holistic: hrana sanatoasa, sport, viata sociala si profesionala implinite.”

6. Laura Pascu, PR Manager ECC Romania

Laura a trecut de partea consumatorului dupa 8 ani de televiziune. Si, pentru ca ii place sa se implice in proiecte ecologice sau sa ajute oamenii la fel de mult pe cat ii place sa scrie, si-a gasit locul in cadrul Centrului European al Consumatorilor din Romania.

Vino sa cunosti speakerii invitati. Participa GRATUIT la evenimentul de sambata. Detalii si inscriere aici.

SPONSOR PRINCIPAL

SEOmark.ro

SPONSORI SECUNDARI

Himalaya Wellness, Grupul Editorial All, SIAN Books, Hotel Iaki Mamaia, CaraCris Cosmed, WorldClass Romania

PARTENER MEDIA PRINCIPAL

Acasa.ro

PARTENERI MEDIA SECUNDARI

Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, ECC Romania, Iubimsigatim.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8.ro, Mujer, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea