Social

Chelsea l-a concediat pe Mutu

Clubul englez a anuntat, prin vocea unui oficial, ca renunta la serviciile atacantului roman, Adrian Mutu dupa ce acesta a fost depistat pozitiv la un control antidoping efectuat in cursul acestei luni.

Purtatorul de cuvant al clubului a declarat: "Vrem sa ne facem intelesi odata pentru totdeauna, Chelsea nu tolereaza jucatorii care se drogheaza. Aceasta regula se aplica, atat la drogurile pentru cresterea performantei sportive cit si pentru cele de recreere. Drogurile nu au loc la acest club sau in sport. Orice jucator care consuma droguri isi incalca contractul cu clubul si, in acelasi timp, regulile Federatiei Engleze de Fotbal (FA), iar clubul sustine in totalitate regulamentul impus de FA".

Pentru a lua o decizie in acest caz, conducerea clubului a crezut ca responsabilitatea sociala, fata de fani, jucatori si toti cei care au o anumita legatura cu gruparea din Stamford Bridge, este mult mai importanta decat profitul clubului in acest caz.
Un purtator de cuvint al FIFA a declarat: "Fifa nu este in masura sa faca nici un comentariu in privinta acestei probleme pina in momentul in care FA nu v-a lua nici o decizie".

Mutu a sosit la Chelsea in vara anului 2003, cand a fost transferat la gruparea italiana AC Parma , in schimbul sumei de 15,8 milioane de lire sterline. El a disputat in total 27 de meciuri in campionat pentru clubul londonez, reusind sa marcheze 6 goluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea