Social

Cere daune clubului Besiktas

Mircea Lucescu a cerut conducerii clubului Besiktas sa ii plateasa 650.000 de dolari reprezentind restante salariale , precum si daune de 500.000 de dolari.

"Exista zvonuri potrivit carora tehnicianul roman, care s-a intilnit, luni, cu elevii scolilor particulare Yuzyil Isil, la deschiderea unui concurs, a refuzat oferta primita de la Sahtior Donetk ", a mai notat "Fanatik".

Potrivit cotidianului "Sabah", dupa ce, luni, Fikret Orman, unul dintre candidatii la presedintia clubului, a spus ca va renunta la Lucescu daca va cistiga alegerile, si Yildirim Demiroren, un alt candidat, a declarat ca nu intentioneaza sa colaboreze cu tehnicianul roman. "Intentionam sa discut cu Lucescu, la finalul sezonului, in legatura cu o continuare a colaborarii, dar, dupa infringerea din meciul cu Akcaabat Sebatspor, nu mai vreau acest lucru. Vom cauta un antrenor din strainatate", a spus Demiroren.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea