Social

#insulina Sorin Oprescu #perchezitii Sorin Oprescu #arest Sorin Oprescu #sorin oprescu

Celula lui Sorin Oprescu, la control! Ce au gasit politistii

Sorin Oprescu ar putea fi sanctionat, dupa ce politistii au efectuat aseara, in jurul orelor 19.00-20.00 perchezitii in celula primarului suspendat.

Politistii au gasit in celula lui Sorin Oprescu mai multe doze de insulina. Politistii vor sa afle daca primarul suspendat si-a administrat singur medicatia.

Exista suspiciuni ca el si-ar fi administrat mai multa insulina decat avea nevoie, transmite Digi24. O ancheta medicala urmeaza sa stabileasca daca acest lucru se confirma, mai spune sursa citata.

Politia Capitalei spune ca medicatia celor din arest trebuie pastrata la cabinetul medical.

Iata ce se precizeaza in comunicatul Politiei Romane:

"In data de 15.10.2015, orele 19.40, existand suspiciunea ca intr-o camera de retinere din cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva sunt detinute ilegal medicamente, a fost efectuata o perchezitie, ocazie cu care asupra unei persoane privata de libertate au fost gasite doua flacoane de insulina injectabila, ce au fost ridicate, urmand a fi luate masurile legale.

Facem precizarea ca alte bunuri sau medicamente nu au fost ridicate si ca administrarea tuturor medicamentelor pentru persoana in cauza se face exclusiv la recomandarea si sub supravegherea unui medic sau asistent din cadrul Cabinetului Medical ce deserveste Centrul de Retinere si Arestare Preventiva. In legatura cu cele constatate, vor fi efectuate verificari pentru lamurirea tuturor aspectelor."

Ca urmare a acestei perchezitii, primarul ar putea ca sa nu mai aiba drept la vizite din partea familiei sau prietenilor, ci doar a avocatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea