Social

#looter shooter #looter shoot

Ce te ajuta sa stii despre un looter shooter?

Jocurile video au mai multe denumiri si mai multe moduri de utilizare diferite, insa unele dintre cele mai populare sunt cele de tip Looter Shooter. Acestea sunt jocuri video care mixeaza elementele RPG cu un joc de tip shooter clasic.

 

Esprecision.net explica ce diferentiaza jocurile de tip looter shooter de alte tipuri de jocuri si ce le face atat de speciale.

Elementele RPG continute de Call of Duty: Modern Warfare si alte looter shootere, le adauga un plus atractiv

Call of Duty: Modern Warfare este doar un exemplu, insa cele mai multe looter shootere au si elemente RPG. RPG-urule folosesc atribute specifice pentru a prezenta personajele. Sunt diverse elemente precum cat de tare poate lovi un personaj, cat de mult poate sari, cat de repete poate alerga sau cat de istet este un personaj.

Aceste atribute sunt cele care definesc personajele si sunt folosite pentru a defini modul in care gamerul poate interactiona cu jocul. Jocurile looter shooter nu fac exceptie de la acest lucru, insa unicitatea lor le face sa fie usor diferite.

Prezenta cheaturilor ajuta semnificativ playerii in timpul actiunilor

Spre deosebire de alte jocuri, cum ar fi RPG-urile, in jocurile de tip looter shooter exista tot mai des cheateri. Acestia au gasit solutii pentru a face ca jocurile sa raspunda cum vor ei la anumite actiuni. Fie ca este vorba despre brese lasate din greseala de echipa de programatori sau de adevarate programe de tip hack, exista o lista lunga de Modern Warfare hacks cu care gamerii isi incearca norocul, precum acestea: https://esprecision.net/modern-warfare-cheats/.

In cazul looter shooterilor "aleatoriu" este un termen frecvent intalnit

Mai concret spus:

  1. Looter shooterile au un caracter aleatoriu: in momentul in care un gamer petrece foarte mult timp intr-o lume fantezista, cu siguranta va gasi si o serie de modele in aceasta. Acest lucru este valabil in RPG-uri, insa in jocurile looter shooter foarte multe elemente se amesteca astfel incat fiecare harta sa aiba ceva nou de fiecare data cand jucatorul intra pe ea. Fie ca este vorba despre modul in care arata mediul de joc, fie ca este vorba despre modul in care anumite arme sau costume reactioneaza, hartile sunt diferite si acest caracter aleatoriu face ca jocurile looter shooter sa fie atat de atractive. Practic gamerul va gasi ceva nou in fiecare moment, ceea ce conteaza foarte mult;
  2. Recompensa oferita intr-un sistem de loot poate fi aleatorie: un sistem de loot este conceput pentru a calcula in mod aleatoriu recompensa obtinuta intr-o misiune. Gamerul poate obtine recompense atunci cand ucide o anumita creatura sau atunci cand livreaza ceva. In cazul in care totul depinde de tipul de joc, banii sunt mai mult sau mai putin importanti. Recompensa oferita intr-un sistem de loot poate fi aleatorie mai ales pentru ca generarea de lucruri la intamplare este relativ usoara pentru programatori si este foarte interesanta pentru jucatori. Intr-un joc looter shooter gamerul nu va avea de fiecare data aceleasi arme si uneori poate juca chiar cu arme complet noi, in functie de ceea ce gaseste pe harta.

Toate aceste detalii au facut ca jocurile de tipul looter shooter sa fie unele dintre cele mai apreciate de catre gamerii din intreaga lume.

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea