Social

#1 decembrie #ziua nationala a romaniei #institutii

Ce institutii sunt deschise de Ziua Nationala a Romaniei

Romanii sarbatoresc pe 1 decembrie Ziua Nationala a Romaniei, zi care este sarbatoare legala . Majoritatea institutiilor sunt inchise in aceasta zi, insa exista si cateva servicii de urgenta care ii pot ajuta pe cei cu probleme.

Firmele de utilitati au ghiseele inchise astazi. Centrele de relatii cu clientii ale E.ON, GDF SUEZ Energy Romania (fostul Distrigaz Sud), Enel Energie Muntenia sau Electrica se vor deschide pentru public pe 2 decembrie. Potrivit evz.ro, fiecare dintre aceste institutii pun insa la dispozitia clientilor centre de urgenta, apelabile prin telefon, cu program non-stop.

Si bancile sunt inchise de Ziua Nationala a Romaniei, urmand a fi redeschise maine. Exista insa si unitati care au activitate de 1 decembrie, acestea fiind mai alescele din hipermarketuri . Pentru acestea programul de lucru va fi intre orele 8.00 si 20.00. Potrivit Evenimentul Zilei, oficiile postale din toata tara sunt inchise de 1 decembrie, astfel ca scrisorile si documentele transmise prin Posta Romana vor ajunge cu o zi intarziere.  
 

Doar agentiile de voiaj CFR au program normal de ziua nationala a romaniei
 

De 1 decembrie trenurile circula normal iar agentiile de voiaj CFR au program obisnuit. De astazi insa au fost anulate 33 de trenuri personale regionale, care circulau pe trasee de naveta locale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea