Social

#asteptari #magazin #magazin online

Ce asteptari sa avem de la un magazin online in aceasta perioada?

Magazinele digitale devin tot mai importante in aceasta era a digitalizarii. Mai mult, in aceasta perioada dificila pentru noi toti, perioada in care trebuie sa pastram distanta sociala, sa ne protejam pe noi si pe cei dragi, magazinele online sunt indispensabile. Ele trebuie sa asigure un numar din ce in ce mai mare de produse, sa le livreze in scurt timp si sa se asigure ca cumparatorul primeste exact ceea ce are nevoie.

 

Prin urmare, cum sunt noile magazine online si in ce zona trebuie sa-si indrepte atentia pentru ca clientul lor sa fie multumit? Cititi mai jos.

Cerintele principale pentru un magazin online modern ar fi:

  • sa se incarce rapid, clientul nu are timp de pierdut. Un magazin online care-si respecta clientul se va incarca de indata;
  • sa fie usor de folosit, intuitiv, produsele si informatiile esentiale usor de gasit;
  • experienta vizitarii site-ului pe mobil sa fie facila, chiar daca ecranul este mult mai mic
  • sa nu prezinte erori;
  • nu in ultimul rand, sa fie gandit pentru experienta cumparatorului, astfel asteptarile cumparatorului sa fie indeplinite;

Ne mandrim cu ceea ce clienti nostri ne spun in legatura cu magazinul online Catol, fie atunci cand luam legatura telefonic ori prin email, sau chiar prin intermediul recenziilor online.  Am luat exemplul magazinelor online de succes si ne-am asigurat ca suntem competitivi in toate zonele esentiale. Am investit considerabil iar rezultatele au fost multumitoare.

Cu ce se deosebeste Catol?

Alaturi de investitiile in platforma de ecommerce, investitii si eforturi pe care le continuam in fiecare luna, Catol se deosebeste de cei mai multi competitori din zona comertului digital printr-o politica orientata catre client. Cum asa?

Zeci de produse cu pret unic de 39 lei. Cum suna?

  • Nenumarate articole cu discount garantat intre 30-50%;
  • Timp foarte scurt la procesarea si livrarea unei comenzi;
  • Garantie 24 de luni pentru majoritatea inventarului;
  • O politica pro-cumparator de retur al produselor pentru cazul unei comenzi gresite, erori de cumparare etc.;

Produse specializate pe care le poti cumpara imediat. Inainte era nevoie sa traversezi orasul pentru o lanterna profesionala, un set de huse pentru scaunele masinii tale, un amplificator de semnal tv, un trepied pentru acea nou pasiune descoperita - fotografia. Acum, la cateva clickuri distanta si cu un pret decent poti avea ceea ce ti-ai dorit intr-o zi sau doua. Simplu.

Ca o ultima mentiune, vreau sa le multumesc tututor acelor clienti care ne-au recomandat prietenilor si familiei, au lasat comentarii si pareri bune pe paginile noastre de socializare. Dar nu numai acestora. As vrea sa multumesc si acelor clienti care si-au rupt din timpul lor pretios sa ne scrie un email prin care sa ne atentioneze de unele deficiente sau sa ne faca recomandari. Dupa cum credem ca au si observat, sugestiile si observatiile lor nu raman fara ecou.

In loc de incheiere, cumparati online si pastrati distanta sociala!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea