Social

#bucata tavan #barbat din iasi #despagubiri #romania

Caz unic in Romania! Despagubire de 10.000 de euro pentru un iesean caruia i-a cazut o bucata de tavan in cap. Barbatul se afla in propria casa. Cum este posibil?

Caz unic in Romania! Un barbat din Iasi urmeaza sa primeasca o despagubire de 10.000 de euro dupa ce o bucata din tavan i-a cazut in cap. Barbatul se afla in propria casa cand sa intamplat acest lucru. Te intrebi cum este posibil acest lucru? Ei bine, barbatul a dat in judecata constructorul.

 

Astfel, instanta a decis ca acesta ar trebui sa primeasca despagubiri de 10.000 de euro, dupa ce ieseanul, din postura de victima, a declarat ca nu se simte in siguranta in propria locuinta. 

Acesta a declarat ca incidentul i-a provocat o trauma psihica si ca nu se mai simte in siguranta in propria locuinta, in conditiile in care o bucata din tavan sa despreins din senin si i-a cazut in cap. 

Judecatuorul a decis ca dezvoltatorul imobilului sa ii acorde despagubiri reclamantului. Acesta a decis ca suma platita de dezvoltator sa fie cea pe care reclamantul a cerut-o, ca daune morale, adica 10.000 de euro. 

Acum, dezvolatorul este bun de plata, in conditiile in care acesta a aratat ca a respectat toate prevederile si normaltivele stabilite de lege in domeniul constructiilor.  Nefiind insa multumit de raspunsul judecatorilor, dezvoltatorul a depus apel, urmand ca procesul sa fie reluat in luna ianuarie 2023, la Tribunalul Iasi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea