Social

#cumparare auto #vanzare auto #contract vanzare-cumparare

Cauti un contract de vanzare cumparare auto ieftin ? Vezi sfaturile noastre despre contract-auto.ro

Contract-auto.ro redefineste modul in care tranzactiile auto sunt realizate, aducand confort si eficienta in procesul de vanzare-cumparare auto pentru ambele parti implicate. Platforma online inoveaza prin generarea automata a contractelor, reducand timpul si complexitatea acestei actiuni la un simplu clic si cateva minute.

 

Vizitatorii platformei nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze la birouri specializate sau sa indure asteptari la cozi lungi. Procesul este simplu: accesati Contract Auto.ro, introduceti informatiile necesare – detaliile vanzatorului, ale cumparatorului si specificatiile obiectului tranzactiei – iar dupa realizarea platii in valoare de 27.99 lei, contractul dvs. este generat instantaneu. Acesta poate fi ulterior descarcat direct pe dispozitivul mobil sau trimis prin e-mail, gata de a fi imprimat si semnat.

Contract-auto.ro – Solutia la Indemana

Dificultatile intampinate in obtinerea actelor necesare tranzactiilor auto sunt bine cunoscute – de la absenta birourilor de specialitate, la timpul pierdut in cozi si drumuri lungi. Platforma nu doar ca ofera o solutie la aceste probleme, dar se asigura ca documentele generate sunt conforme si recunoscute atat de serviciul „Taxe si impozite”, cat si de politie, respectand formatul site-ului DRPCIV.

Beneficiile utilizarii prin Contract-auto.ro

Iata de ce utilizatorii aleg Contract-auto.ro:

  1. Prima platforma din Romania ce ofera serviciul de contracte automate.
  2. Disponibilitate totala: Accesati serviciul non-stop, 24/7.
  3. Securitate in plati: Tranzactiile sunt protejate prin Netopia Payments.
  4. Conformitate perfecta: Contractele corespund cu formatul DRPCIV.
  5. Generare in timp real: Documentul este disponibil imediat dupa plata confirmata.
  6. Compatibilitate device: Functional pe laptop si smartphone.
  7. Aprobare oficiala: Valabilitate garantata la toate autoritatile relevante.
  8. Evitare aglomeratie: Zambiti si evitati haosul birocratic prin utilizarea platformei online.
  9. Cost minim: Preturi avantajoase comparativ cu alternativele de pe piata.
  10. Convenienta si economie de timp: Spuneti adio plimbarilor inutile prin oras.
  11. Eficienta si rapiditate: Furnizati contractul rapid si asigurati inchiderea tranzactiei fara amanari.

Costul Serviciului

Taxa de 27.99 lei suporta cheltuielile legate de dezvoltarea si mentenanta site-ului, integrarea sistemelor de plata si facturare, garantand o functionare impecabila a platformei. Acest tarif reprezinta o oferta competitiva, fiind subevaluat fata de tarifele obisnuite percepute de birourile de acte auto, care se pot situa intre 50 si 200 lei.

Simulare vanzare masina prin platforma contract-auto.ro

Pasul 1: Navigare Simpla pe Platforma

Prima etapa incepe cu accesarea platformei www.contract-auto.ro, un site caracterizat de o interfata intuitiva si usor de utilizat, care va ghidaza ager prin toate etapele necesare.

Pasul 2: Introducerea Datelor

Accesand platforma, introducem detaliile relevante despre vanzator, cumparator si vehicul (marca, model, an de fabricatie, numar de inmatriculare, etc.) pentru a initia contractul de vanzare-cumparare auto.

Pasul 3: Realizarea Platii

Cu toate informatiile completate corespunzator, efectuam plata in valoare de 27.99 lei prin intermediul serviciului securizat NETOPIA Payments, garantand o tranzactie fluida si sigura.

Pasul 4: Crearea Instantanee a Contractului

Imediat ce confirmarea platii este primita, contractul este generat automat si poate fi descarcat direct pe dispozitiv sau trimis prin e-mail.

Pasul 5: Descarcare si Imprimare

Urmatorul pas implica descarcarea contractului in format PDF si tiparirea acestuia. Documentul corespunde in totalitate cu formatul DRPCIV, asigurandu-i validitatea si recunoasterea de catre autoritatile competente. Contractul este tiparit in cinci exemplare.

Pasul 6: Semnarea Documentului

Vanzatorul si cumparatorul semneaza toate cele cinci exemplare, asigurand ca fiecare parte pastreaza un exemplar semnat pentru inregistrari.

Pasul 7: Inregistrarea Legala

Cu contractele semnate, vanzatorul se prezinta la Directia Taxe si Impozite relevanta pentru a aplica stampila fiscala pe toate exemplarele. Distribuirea acestora se face astfel:

  • Un exemplar ramane la Directie
  • Un exemplar este pastrat de vanzator
  • Trei exemplare sunt inmanate cumparatorului, care va trebui sa le distribuie corespunzator (Directie, dosarul auto si unul in vehicul).

Considerand aceste avantaje, Contract-auto.ro se impune ca o optiune inovativa si eficienta in generarea contractelor auto. Accesul neingradit, rapiditatea si securitatea tranzactiei sunt doar cateva argumente care fac platforma o alegere de top in tranzactiile auto.

Pentru entuziastii si profesionistii auto, platforma adauga valoare prin furnizarea unui blog actualizat cu ultimele stiri si informatii din industrie, asigurand ca sunt mereu la curent cu tendintele sectorului.

Alegand Contract-auto.ro, optati pentru o cale simpla, eficienta si securizata in elaborarea contractelor auto, economisind timp valoros si evitand potentialele dificultati si stresul asociat cu aceste procese.

FOTO: contract-auto.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea