Social

# masina bucuresti #inchirieri auto #inchiriere masina #aeroport

Cauti servicii de inchiriere masina Bucuresti din aeroport? Iata cateva sfaturi!

Serviciile de inchiriere masina Bucuresti sunt disponibile la distanta de un click astazi, pentru ca firmele auto si-au digitalizat activitatea si vin in intampinarea ta cu posibilitatea de a rezerva masina si de a plati online serviciile.

Din prima jumatate a secolului XX, de cand s-a inchiriat pentru prima data in istorie un autovehicul, si pana astazi, domeniul a evoluat considerabil, iar procesul in sine este unul relativ simplu si mai putin costisitor. Este mult mai confortabil sa inchiriezi un autovehicul, decat sa te deplasezi cu ajutorul mijloacelor de transport in comun in cele mai mari orase din tara, iar firmele de servicii iti ofera multiple avantaje, de la flota auto diversa ce contine inclusiv masini electrice, pana la reduceri si asistenta tehnica.

Rezerva online o masina si economisesti timp: alege asigurarea potrivita pentru tine

Ai control absolut asupra rezervarii tale, atunci cand faci tot acest proces online. Marile companii care inchiriaza masini pun la dispozitia clientilor sai o platforma online, unde pot seta durata calatoriei, punctul de preluare si de predare a masinii, data si intervalul orar.

Primestii informatii instant despre costuri si disponibilitatea autovehiculului dorit si poti opta pentru pachetul de asigurari potrivit nevoilor tale. Ai de ales intre: protectie de baza, protectie cu risc limitat si chiar protectie cu zero risc, cea mai recomandata si mai populara optiune. In cazul ultimei variante enumerate, contributia la daune este de zero euro.

Preia masina direct din aeroportul dorit, Baneasa sau Otopeni: alege politica de combustibil dorita

Vestea buna e ca daca aterizezi fie pe aeroportul Baneasa, fie pe aeroportul Otopeni, poti prelua masina direct de acolo, fara sa mai investesti in deplasarea intr-un punct fizic. Inainte de acest lucru, trebuie sa tii cont de politica de combustibil si sa optezi pentru varianta care te avantajeaza cel mai mult.

Cea mai recomandata optiune este „plin cu plin”. Acest lucru inseamna ca primesti autovehiculul alimentat full si trebuie sa il predai exact in aceleasi conditii. Nu uita sa fii atent si la numarul de locuri pe care il ofera vehiculul, situatie in care nu calatoresti singur. Unele companii iti ofera avantajul gratuitatii primului sofer aditional si poti alege extra-optiuni, in situatiile in care ai nevoi speciale pe care vrei sa le acoperi rapid.

Tine cont de reducerile de care poti beneficia in anumite perioade si profita de ele

Orice discount este un avantaj care iti va reduce costurile aferente calatoriei tale. Informeaza-te despre politicile de pret si ofertele pe care companiile auto ti le pun la dispozitie si nu ezita sa profiti din plin de orice tip de beneficiu.

De exemplu, Caroutis.com ofera un discount atractiv la rezervarile online. In plus, nu solicita taxe de anulare, acesta fiind un mare atuu de care poti beneficia. Daca iti doreai sa testezi un anumit tip de masina in vederea cumpararii, poate fi cea mai potrivita ocazie. Ai sansa sa conduci inclusiv masini electrice si sa te bucuri din plin de experienta pe care ti-o ofera. Alege libertatea de miscare mereu!

Cat costa sa inchiriezi o masina de la Caroutis.com, cea mai recomandata firma in domeniu

La Caroutis.com preturile sunt foarte bune, iar flota auto se afla intr-o stare impecabila. Cat costa sa inchiriezi o masina? Ei bine, costurile variaza in functie de perioada de inchiriere, tipul de autovehicul si pachetul de asigurare, dar ai nenumarate oferte de care trebuie neaparat sa profiti.

Experienta oferita de Caroutis.com este superioara: ai multiple avantaje, iar daca rezervi online te bucuri de reducere instant.

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: reservations@caroutis.com

Adverotrial

Sursa foto: pixy.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea