Social

Catalin Botezatu, la brat cu femeia dorita

Cea mai neagra perioada din viata lui Catalin Botezatu a luat sfarsit. De cateva luni creatorul de moda este de-a dreptul exuberant, iar motivul fericirii sale a fost prezent la bratul lui marti seara la decernarea Oscarurilor Frumusetii, eveniment organizat la Teatrul National din Bucuresti .Spre finele anului trecut, designerul a fost cat pe ce sa faca un gest necugetat si sa-si puna capat vietii din pricina unei puternice depresii puse pe seama unei povesti de amor. Botezatu a recunoscut la acel moment ca sufera din dragoste , chiar daca nu a vrut sa dezvaluie numele femeii care il adusese in pragul disperarii. "Nu mai pot spune ca sunt indragostit, dar spun sincer ca sufar din dragoste. Iubesc de mai multi ani, dar suntem foarte ocupati si distanta dintre noi imi face sarbatorile nefericite."


O BLONDA FATALA

Insa pentru multi dintre apropiatii lui, dar si pentru jurnalisti, identitatea femeii e cunoscuta. Se pare ca marele amor al lui Botezatu este tanarul manechin international Elena Baguci, o frumusete blonda in varsta de 19 ani, nascuta la Chirnogi, foarte apreciata si solicitata de marile case de moda din strainatate ca Armani, Jean Paul Gaultier, Donna Karan, Valentino sau Versace.


RECUNOSCATOARE PRIETENULUI EI

Marti seara, Elena a pasit pe covorul rosu asternut in fata TNB alaturi de Catalin Botezatu. Cuplul format de cei doi a starnit admiratia celor din jur, iar mai tarziu Botezatu a primit un trofeu pentru cea mai stralucitoare aparitie a serii. Elena a fost premiata la randul ei la categoria "Modelul feminin al anului", recunoastere pentru care i-a multumit si prietenului ei aflat la doar cativa metri distanta de scena, Catalin Botezatu. Elena Baguci este foarte discreta in privinta vietii personale, insa ea a marturisit la un moment dat ca are o relatie stabila , cu un om de afaceri cu mult mai in varsta decat ea. Ramane de vazut daca Botezatu a reusit sa ajunga la inima modelului sau daca s-a multumit doar cu prietenia ei.
"Iubesc de mai multi ani, dar suntem ocupati si distanta dintre noi ma face nefericit"
Catalin Botezatu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea