Social

#preturi brazi naturali 2022 #preturi brazi naturali # preturi brazi # brazi 2022 # brazi de craciun # brazi naturali

Cat costa un brad de Craciun in 2022. Iata cati bani trebuie sa scoti din buzunar daca vrei un brad natural

Brazii nu au scapat de scumpiri anul acesta. Preturile pentru un brad au crescut fata de anul trecut. Prin urmare, cei care isi doresc un brad natural trebuie sa scoata din buzunar mai multi bani.

Marile lanturi de magazine au pregatit deja ofertele pentru brazii naturali.

Romsilva a anuntat ca va scoate aproape 31.000 de brazi de Craciun la vanzare. In cazul acestora, pretrurile pornesc de la 15 lei pentru molizi si 35 de lei pentru brazi, insa este vorba despre pomii cu dimensiuni reduce.

Pentru cei care au inaltimi incepand de la 1 metru si jumatate, preturile pornesc de la 150 de lei. Pretul creste insa in functie de cat de bogat este bradul si de tipul acestuia (brad, molid, etc).

La mare cautare au fost si brazii in ghivece, in anii trecuti, iar anul acesta tendinta se mentine. Acestia sunt insa mai scumpi decat cei clasici, dar avantajul lor este ca tin mai mult.

Pentru persoanele care doresc un brad natural, specialistii vin si cu recomandari pentru a prelungi viata pomului natural, tinut in casa, in perioada Craciunului.

"Ideal ar fi sa nu il tinem intr-un mediu intern cald mai mult decat este specific perioada sarbatorilor de Craciun. 

Nu trebuie asezat langa surse de caldura: calorifere, soba. Trebuie sa stea la lumina, sa nu fie in spatiu cu lumina putina si pamantul din ghiveci sa fie pastrat bine", spune Florean Bancila, inginer Ocolul Silvic Branesti, potrivit antena3.ro.

FOTO: brasovultau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea