Social

#alerta de canicula #canicula romania #canicula # val de aer tropical

Canicula peste Romania. Un val de aer tropical face ravagii in tara

Dupa zile intregi de ploi torentiale si vijelii, Romania este lovita de un val de aer tropical care vine cu temperaturi deosebit de mari. Meteorologii anunta temperaturi deosebit de ridicate, care la final de saptamana pot ajunge si chiar depasi 35 de grade.

 

Pe langa temperaturile crescute, meteorologii anunta si un diconfort accentuat. In zonele montante, si in sud-est, se vor semnala, in continuare, averse I descarcari electrice.

Miercuri, 21 iunie, vremea va fi calduroasa, cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate si posibilitate de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab, pana la moderat. Temperatuile maxime se vor sita intre 24 si 33 de grade Celsius, cel mai cald fiind in sudul tarii.

In Bucuresti, vantul va subla slab, pana la moderat, iar cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime vor urca pana la 31 de grade Celsius.

Temepraturile cresc alarmant incepand de joi, 22 iunie, in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate si posibilitate de ploi si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor situa intre 11 si 22 de grade, iar cele maxime intre 24 si 33 grade Celsius. In Bucuresti, temperaturile vor ajunge pana la 32 de grade.

 Vineri, 23 iunie, temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 35 de grade, in timp ce in Capitalala, maximele vor urca pana la 34 de grade.

Temperaturile continua sa creasca sambata, cand maximele vor fi intre 26 si 36 de grade, iar in Bucuresti mercurul din termometre va urca pana la 35 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea