Social

#temperaturi #ninsori #vremea #primavara #conditii meteo # anuntul meteorologilor

Cand vine primavara? Anuntul meteorologilor dupa ninsorile din ultima zi

Ieri si in timpul noptii a nins aproape in toata tara, dar in special in sudul Romaniei. Desi in urma cu doar cateva zile ne bucuram de temperaturi primavaratice, iarna s-a intors in forta.

 

Potrivit meteorologilor, in urmatoarele zile vremea se va mentine racoroasa, insa va incepe sa se incalzeasca treptat pana pe 15 martie, cand temperaturile maxime pot depasi in unele zone ale tarii valoarea de 15 grade Celsiu.

"In urmatoarele ore ne asteapta un cer degajat, ninsorile sunt in restrangere, doar in partea de sud a mai nins consistent in prima parte a noptii. In Capitala s-a depus strat de zapada pana la 20 de cm. In zilele urmatoare valorile termice vor creste fata de ziua precedenta, insa astazi va fi deosebit de rece, iar noaptea care urmeaza va fi cea mai rece noapte din interval, cu temperaturi sub -10 grade.

In zilele urmatoare valorile termice in crestere, duminica ne asteptam si la maxime de 14-15 grade. O variatie destul de semnificativa de la o zi la alta. Precipitatiile nu vor mai fi sub forma de ninsoare. Vom avea parte de depunere de polei la primele ore ale diminetilor.

Din datele pe care le avem, din estimari, se pare ca dupa mijlocul lunii martie, dupa data de 15 valorile termice se vor mentine in apropierea celor normale pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse intre 2 si 10 grade", a declarat Oana Paduraru, meteorologul de serviciu ANM, potrivit la realitatea.net.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea