Social

#canabis drog #mare risc #reincadrare

Canabisul, reincadrat la droguri de mare risc

Consumatorii si traficantii de canabis , din Marea Britanie, au primit o lovitura puternica, dupa ce drogul a fost reincadrat la o categorie mai mare de risc.

Autoritatile britanice au transferat canabisul de la clasa C la clasa B, de risc, considerand ca drogul nu trebuie sa fie considerat ca unul de categorie slaba, informeaza Mirror.

Politistii britanici vor organiza mai multe actiuni, in urmatoarele saptamani, pentru a aresta traficantii de canabis. Decizia a fost luata dupa ce seful politiei a avertizat ca numarul consumatorilor de canabis a crescut alarmant.

Studiile arata ca varsta la care adolescentii incep sa consume marijuana este de 13 ani . "Canabis-ul reprezinta o mare amenintare pentru sanatatea consumatorilor. Sunt foarte ingrijorat ca anumite derivate din acest drog , afecteaza foarte tare sistemul nervos . Am reclasificat acest drog pentru a proteja populatia si generatiile viitoare", a declarat Alan Campbell, ministrul de Externe britanic. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea