Social

Campania pentru normalitatea mediului

Asociatia Tinerilor din Romania pentru Cultura si Normalitate(A.T.R.C.N.) a incheiat prima zi-18 iunie 2008- de colectare a deseurilor de hartie si carton in cadrul Campaniei pentru Normalitatea Mediului.

In cadrul celor 10 ore de colectare au fost stranse cantitati de aproximativ 480 kg de hartie aduse de cetatenii capitalei la centrul de colectare din PIATA ROMANA (la coloane) si care in cursul serii au fost trimise spre reciclare .

Tot astazi, membrii A.T.R.C.N. au strans afisele amplasate ilegal din zona Pietei Romana, tragand astfel un semnal de alarma celor care consuma hartie in cantitati mari si care distrug sub ochii bucurestenilor aspectul cladirilor si implicit al orasului.

Campania pentru Normalitatea Mediului continua si maine 19 iunie 2008, intre orele 10.00-20.00, la Piata Romana(la coloane), urmand a se incheia vineri, 20 iunie 2008 la orele 20.00.

Tinerii din  A.T.R.C.N. transmit tuturor cetatenilor Bucurestiului un apel la implicare activa in controlarea schimbarilor climatice, la spirit civic , la aplicarea conceptului de dezvoltare durabila, la implicarea in actiunile ce pot contribui la ameliorarea starii mediului si la solidaritate pentru rezolvarea acestei probleme globale care este incalzirea globala si efectul de sera.

Asadar, sunt asteptati toti bucurestenii sa aduca deseuri de hartie si carton la centrul amenajat de A.T.R.C.N. pentru a fi revalorificat.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea