Social

#copii #jucarii #cabral #zibo # zibo.ro

Cabral si Zibo.ro fac schimb de jucarii la Galeriile Real

Copiii de gradinita si elevii din clasele primare vor participa la o actiunea umanitara "Schimb de jucarii ". Evenimentul este organizat de Zibo.ro si Cabral si va avea loc in Galeriile Real din tara, intre 3 - 15 octombrie 2011. Copiii au ocazia sa se distreze si sa castige diplome si premii, ajutandu-i pe micutii care au nevoie de un sprijin financiar important.
 

jucarii se desfasoara la nivel national
 

Zibo.ro organizeaza evenimentul "Schimb de jucarii" la nivel national, in urmatoarele orase din Romania: Arad, Baia Mare, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara. In cadrul evenimentului au loc mai multe activitati dedicate copiilor. Iata in continuare programul evenimentului:

luni - expozitie de desene cu tema “Iubesc Pamantul”

marti - spectacole de muzica

miercuri - poezie si teatru

joi – spectacole de dans.

Pentru aceste evenimente din program, gradinitele vor fi programate pe ore. Fiecare grupa va dispune de un timp de 5-6 minute.

Spectacolele vor fi filmate, iar rezultatul va putea fi vazut pe zibo.ro, in contul personal al educatoarei sau invatatoarei. Cei mici vor primi diplome de participare si excelenta. De asemenea, cele mai reusite spectacole vor fi premiate si vor intra in finala. In finala se vor califica 10 materiale pentru fiecare sectiune (desen, dans, muzica, poezie/teatru). Afla mai multe de pe site-ul oficial zibo.ro.
 

Cum poti ajuta si tu la actiunea umanitara "Schimb de jucarii"
 

Cei mici pot sa participe la "Schimbul de jucarii" in felul urmator: micutii trebuie sa aduca o jucarie ambalata, pentru a fi donata caselor de copii din orasul in care se desfasoara acel eveniment.

In schimbul donatiei, copiii de gradinita si elevii din clasele primare vor primi vouchere cu care se pot cumpara jucarii si articole pentru copii la pret redus. In Galeriile Real vor fi expuse desene realizate de copii, iar aceste desene vor putea sa fie achizitionate in schimbul unei donatii de 2-3 lei pentru un desen. Sumele stranse urmeaza a fi depuse in contul asociatiei umanitare patronata de Cabral. Banii se vor folosi pentru ajutarea unui copil care are mare nevoie de acest sprijin financiar.

Educatoarele si invatatorii sunt invitati sa se inscrie printr-un email la adresa invatamant@zibo.ro, pana la data de 1 octombrie 2011. Celor inscrisi se acorda diplome si premii.
 

Cine este Zibo.ro


Zibo.ro nu este la primul eveniment de acest gen. In 2009, compania a organizat "Schimb de jucarii" la Satu Mare. Cu acesta ocazie, un baietel de 5 ani, Sorinel Priala, a fost ajutat. Acesta suferea de hipoacuzie, o afectiune care impiedica dezvoltarea auzului si vorbirea. In 2011, acelasi eveniment se extinde la nivel national. Un alt eveniment marca Zibo il reprezinta " Saptamana familiei , saptamana fara TV ".

La actiunea umanitara "Schimb de jucarii" pot participa firme cu produse si servicii destinate copiilor, interesate sa-si promoveze articolele cu aceasta ocazie. Afla de aici mai multe detalii despre eveniment.
 

Sursa foto: comunicatedepresa.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea