Social

Buzaul, la mana oltenilor

Ultima etapa din Liga I nu va decide doar campioana Romaniei, ci si a patra formatie retrogradata in esalonul secund. In acest moment, Universtatea Cluj, UTA si Dacia Mioveni sunt echipele care vor merge cu siguranta in al doilea esalon , iar pentru salvare vor lupta Ceahlaul , Gloria Buzau si poate chiar si Gloria Bistrita.

Astazi, de la ora 17.00, Bistrita joaca cu Pandurii, Buzaul se va deplasa in Ghencea, iar Ceahlaul merge la Craiova. Dintre aceste echipe, „Steluta" are cea mai dificila misiune.

Daca oamenii lui Gheorge Stefan reusesc si un egal, iar Buzaul pierde, atunci elevii lui Stefan Stoica vor lua drumul Diviziei B. De ce? Din cauza unui singur gol! In partida de la Piatra Neamt, gazdele au castigat cu 4-0, iar in retur s-au impus buzoienii, dar cu 4-1. Insa, daca atat Ceahlaul, cat si Buzaul inving, iar Bistrita pierde, atunci oamenii lui Jean Padureanu se vor duce in Liga a II-a din cauza rezultatelor nefavorabile inregistrate in jocurile cu „pietrenii".

„Sansele noastre depind mai mult de Craiova, pentru ca sunt sigur ca Steaua nu-si va permite sa scape victoria, sperand intr-o minune la Cluj. Sper ca Universitatea va stopa aceasta revenire de forma a Ceahlaului din ultimele etape. Cred ca, daca mai tinea un pic campionatul, Ceahlaul avea sanse reale la Cupa UEFA", a declarat ironic Stefan Stoica.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea