Social

Bucurestenii ar putea avea parte de o iarna ca pe vremea comunismului

Ludovic Orban a anuntat ca in aceasta iarna bucurestenii ar putea avea parte de o iarna ca pe vremea comunismului. Datoriile pe care Primaria Capitalei le are la RADET uriasa. 

„Primul și cel mai important lucru care trebuie să se întâmple este o analiză foarte serioasă a ceea ce e la Primăria Capitalei. Eu pot să vă spun că azi datoriile sunt de peste 4 miliarde de lei.Î ncepe iarnă, trebuie să înceapă furnizarea căldurii. Nu numai că RADET a dat faliment, târând o datorie de 800 de milioane, Termoenergetica, o societate înființată de mai puțin de doi ani, deja a acumulat – pentru că nu a fost alimentată cu subvenția pentru diferența de preț de la bugetul Consiliului General, de la bugetul Primăriei – o datorie de aproape 600 de milioane pe care o are către ELCEN, care ELCEN nu poate să mai furnizeze dacă nu are bani, pentru că nu mai poate sa cumpere combustibil",  declarat Ludovic Orban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea