Social

#preturi bune #produse texx

Bucura-te de cele mai bune preturi la toata gama de produse Texx

Cuverturile de pat sunt printre cele mai importante elemente de care depinde un somn odihnitor, dupa saltea. Textura lor, gradul de confort si caldura oferita sunt responsabile de felul in care corpul tau se simte intreaga noapte. Dincolo de acest aspect, cuverturile joaca un rol important si pe plan estetic. Dat fiind faptul ca sunt piese de dimensiuni mari, ele ocupa mult din imaginea de ansamblu a dormitorului, deci pot deveni cu usurinta elemente de decor.

 

Asadar, sunt foarte multe criterii de care trebuie sa tii cont cand alegi un astfel de produs. Cumpara cuverturi de pat ieftine de la Texx si ai totodata garantia calitatii si a bunului gust intr-un singur model.

Alege o cuvertura de pat deosebita din oferta Texx

Preferintele si gusturile difera de la un client la altul si de aceea oferta trebuie sa fie intr-atat de vasta incat sa acopere o arie cat mai vasta. La Texx te bucuri de nenumarate modele, culori si texturi, tocmai pentru a-ti fi foarte usor sa gasesti varianta ideala pentru nevoile tale. Universul cromatic este exploatat la maxim. De la clasicele alb, negru sau bej, la variante de rosu, albastru galben sau verde, individuale sau in combinatii inedite, ai posibilitatea sa optezi pentru oricare iti doresti. Modelele alese sunt si ele variate. Exista atat variante simple, cat si pattern-uri speciale, cu frunze, linii ondulate, carouri sau dungi.

Din punct de vedere practic, dimensiunile sunt stabilite in functie de modelele standard de pat. Cu toate acestea, daca tu ai nevoie de o alta varianta in afara de cele disponibile, poti oricand sa soliciti efectuarea unei cuverturi la comanda, dupa propriile specificatii. Astfel, ai garantia ca varianta aleasa se va plia perfect pe cerintele tale.

Costurile de achizitie sunt foarte avantajoase

La Texx facem tot posibilul ca fiecare dintre clientii nostri sa beneficieze de cele mai bune conditii. Asadar, si din punct de vedere financiar, parametrii sunt stabiliti in asa fel incat sa nu fie nevoie sa dispui de sume uriase pentru a te putea bucura de o cuvertura deosebita. Cu toate ca preturile sunt mai mult decat accesibile, nu se face niciun compromis in ceea ce priveste calitatea.

In configurarea ofertei de produse, Texx colaboreaza doar cu producatori de top. Acestia garanteaza utilizarea unor materiale rezistente si durabile, procesate prin metode si procedee moderne. Cuverturile trebuie sa beneficieze de un aspect placut si de o textura ideala pentru ca oricine o atinge sa poata simti gradul de confort pe care aceasta il ofera. Atentia la detalii primeaza in realizarea tuturor cuverturilor. Fiecare imbinare, cusatura, linie sau desen sunt realizate la milimetru, in asa fel incat produsul rezultat sa fie cat mai aproape de perfectiune.

Ai transportul asigurat

Pentru toate categoriile de cuverturi asiguram livrarea direct la domiciliu. In momentul in care plasezi comanda, vei specifica adresa la care curierul va aduce coletul. In cazul produselor care exista in stocul din tara, perioada standard este de 2-3 zile lucratoare. In cazul in care cuvertura dorita trebuie livrata din Spania, timpul de asteptare poate ajunge pana la 12 zile. 20-30 de zile este intervalul stabilit pentru produsele solicitate pe comanda sau care sunt in curs de productie.

Poti faci retur foarte simplu

In cazul in care unul dintre produse nu corespunde din punct de vedere estetic sau tehnic cu imaginea si detaliile de pe site, poti oricand sa apelezi la functia de retur. Atat timp cat respecti conditiile de pe site, vei putea solicita inlocuirea produsului sau returnarea banilor. Vei primi suma direct prin virament bancar in cel mai scurt timp.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea