Social

Brichete

Pregatirile pentru summitul NATO au intrat in linie dreapta: CSAT a ridicat gradul de alerta de la albastru la galben, maidanezii sunt adunati de pe drumuri, trecatorii imprastiati, bulevardele sunt inchise dar, dupa cum ne-a anuntat ministrul Melescanu, "ambele aeropoarte sunt deschise".

Adevarul e ca nu prea ne intereseaza daca aeropoartele si almanahele sunt deschise sau nu. Ne intereseaza aeroporturile. La Otopeni insa, "regele asfaltului" (cum i se zice dlui Costel Casuneanu ) impreuna cu dl Florian Busca, finul dlui Miron Mitrea - iata ca are si dl Mitrea ceva fin! - au intarziat cu 6 luni asfaltarea celei de-a doua piste de aterizare . Pesemne aveau piste mai importante.

E clar ca acesti regi ai asfaltarii, casunarii nostri, daca tot sunt regi, sunt deasupra partidelor si drumurilor pe care-au casunat. Deosebit de receptiv la violentele din fotbal, presedintele Basescu l-a decorat (printre cei o suta de fotbalisti, antrenori si arbitri) si pe tanarul arbitru care a intrerupt meciul Rapid-Steaua dupa ce o bricheta l-a lovit in cap.

Dl Basescu a reusit un record de ambiguitate decorand simultan atat " curajul arbitrului de a spune stop comportamentului nesportiv" cat si comportamentul nesportiv al fotbalistului Ganea care a avut curajul de a strange de gat un arbitru.

 

Continuarea in Curentul 

 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea