Social

# designeri romani #aprilie #designeri

Brandurile romanesti se intrec in colectii speciale. Cine sunt designerii lunii aprilie

Creatorii romani, Izabela Mandoiu, Genuin Shop si Wax’n Magic, vin, in luna aprilie, cu propuneri inedite de articole vestimentare si accesorii de casa ce imbina confortul cu emotia si dau startul unei noi editii Designers Boutique la Bucuresti Mall-Vitan.

 

Brandurile romanesti au pregatit colectii speciale si piese dedicate noului sezon si sunt pregatite sa-si intampine vizitatorii in pop-up store-ul dedicat designerilor locali si produselor „made in Romania”.

Designerul vestimentar Izabela Mandoiu aduce inca o data starea de bine la Designers Boutique, cu noua sa colectie de rochii, Demi-Couture, cusuta integral de mana, de catre artizani de la sat.

“Venim cu mare bucurie mai aproape de vizitatorii centrului comercial Bucuresti Mall-Vitan, tinand cont de frumoasa sarbatoare de Paste din luna aprilie. Vom avea pregatite vestimentatii in culori vii, rochii si alte articole elegante, din care vizitatoarele isi vor putea alege tinuta de sarbatoare pentru ele sau pentru a le oferi in dar. De asemenea, vor fi si piese din colectia Demi-Couture, pentru ca ne pastram promisiunea de a duce mai departe simbolistica traditionala romaneasca.”, a declarat Izabela Mandoiu.

In acelasi timp, Genuin Shop, brandul care a transformat asternuturile naturale din in intr-un business, vine in pop-up store-ul din inima capitalei cu o gama vasta de produse pregatite sa surprinda toti vizitatorii.

„Suntem incantati sa prezentam produsele Genuin Shop, confectionate 100% din in din surse sustenabile, catre comunitatea din Bucuresti Mall-Vitan. Este o oportunitate pentru noi, pentru care va multumim; astfel, cei care ne descopera pot sa si experimenteze direct calitatea si detaliile care stau la baza colectiilor noastre. De altfel, aceasta a fost si principala ratiune care a stat in spatele dezvoltarii Genuin Shop: sa cream lucruri croite cu grija, din natura, atat pentru adulti, cat si pentru copii; sa aducem natura (inapoi) in casele oamenilor”, precizeaza reprezentantii Genuin Shop.

Si brandul de lumanari artizanale Wax’n Magic va putea fi descoperit in luna aprilie la Designers Boutique. Lansat in octombrie 2022 de doi tineri antreprenori si inspirat de vechea arta a alchimiei, acesta spune o poveste despre parfum, liniste si rabdare. Cu un design simplu, aromele sunt lasate sa vorbeasca, iar notele gurmande, florale sau orientale vor purta departe de cotidian simturile celor care le descopera.

„Mai mult decat orice, produsele Wax’n Magic cuceresc prin aromele lor speciale, astfel ca prezenta noastra la Designers Boutique din Bucuresti Mall-Vitan este extrem de importanta pentru noi. Prin aceasta experienta din offline, aducem o poveste despre parfum, liniste si rabdare mai aproape de comunitatea noastra, dar si de vizitatorii centrului comercial, care acum ne descopera si carora reusim sa le aratam esenta brandului nostru”, precizeaza designerii Wax’n Magic.

Bucuresti Mall-Vitan sprijina comunitatea de designeri si brandurile autohtone, carora le-a pus la dispozitie un spatiu dedicat, in care acestia au ocazia sa-si prezinte creatiile si sa inteleaga mai bine experienta de retail offline. Astfel, pop-up store-ul Designers Boutique, situat la parterul Bucuresti Mall-Vitan, aduce in fata vizitatorilor, in fiecare luna, noi colectii ale autorilor romani de fashion.

Povestea Designers Boutique se scrie, cu pasiune si dedicare, in Bucuresti Mall-Vitan, unde creatiile autentic rom    anesti isi gasesc loc in inima orasului si a celor care le poarta cu mandrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea