Social

#boc #guvern #remaniere #ministri #criza #buget

Boc pregateste o remaniere guvernamentala in iunie sau iulie

Dupa aplicarea masurilor de austeritate va avea loc o remaniere guvernamentala, a declarat vicepresedintele PDL Ioan Oltean, in cadrul unei conferinte de presa , la Bistrita. Ulterior, Oltean a revenit asupra afirmatiilor si a spus ca remanierea este necesara, insa modul si timpul la care se va face sunt la latitudinea premierului.

Daca Stolojan si Valeriu Stoica spun ca in partid nu s-a discutat asa ceva, europarlamentarul Cristian Preda afirma ca declaratia lui Oltean este inoportuna si ca prefera sa o ignore.

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean sustine ca, potrivit premierului Emil Boc, dupa aplicarea masurilor de austeritate va avea loc o remaniere guvernamentala. Declaratia a fost facuta vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Bistrita. Aceasta ar urma sa aiba loc pana la  finele lunii iunie sau la inceputul lunii iulie, a spus Oltean, fara a mentiona la ce ministri se refera.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea