Social

#michael jackson #blanket jackson #macauley culkin

Blanket Jackson, fiul lui Macauley Culkin?

Discutiile referitoare la numele tatalui lui Blanket Jackson continua. Dupa ce ieri tabloidele din Statele Unite il dadeau pe Macaulay Culkin drept tatal biologic al lui Blanket , acesta neaga cu vehementa aceste zvonuri.

Surse din anturajul lui Michael si al lui Macaulay spun ca actorul din " Singur acasa " se numara printre cei care au donat sperma pentru conceperea celui mai mic dintre copiii megastarului, noteaza Stirile ProTV. Potrivit presei americane care citeaza aceste surse, Michael avea incredere totala in Macaulay Culkin si ca si-ar fi dorit ca acesta sa fie fiul sau.

Macaulay a negat cu vehementa zvonurile aparute in presa. "Nu sunt tatal copilului lui Michael", este mesajul transmis de reprezentantul lui Culkin catre The Sun, iar "aceste zvonuri sunt asa de absurde incat nici macar nu ar merita sa fie comentate”. Culkin, care i-a botezat pe ceilalti doi copii ai artistului, a anuntat ca nu va face nici un alt fel de comentariu referitor la viata prietenului sau.

Michael Jackson si Macaulay Culkin au devenit foarte apropiati la inceputul anilor 1990, cand actorul a jucat in filmul "Singur acasa" si mai apoi in clipul melodiei “Black or White” din 1991. Actorul l-a vizitat pe Michael de foarte multe ori la ferma Neverland si a fost unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai megastarului in timpul procesului de pedofilie pe care acesta l-a avut de infruntat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea