Social

Blaga: "Sunt hotarat sa candidez la Capitala"

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga , a admis, ca ar putea sa candideze pentru functia de primar general al Capitalei. Intrebat intr-o emisiune la Realitatea Tv daca va candida, Blaga a spus: “sunt un pontential candidat (…) eu imi doresc acest lucru”.

“Sunt hotarat sa candidez (…) Vom proceda precum PSD, vom alege candidatul cu cele mai mari sanse de a maximiza rezultatul (…) Voi fi foarte implicat in campania electorala fie ca si candidat, fie ca sef de campanie”, a tinut sa precizeze secretarul general al democrat-liberalilor.

El a adaugat ca desemnarea candidatului se va face saptamana viitoare, cel mai probabil luni. Aceasta este prima declaratie publica in care Vasile Blaga recunoaste ca ar putea sa reprezinte PD-L in campania pentru Primaria Bucurestilor. Pana acum liderul democrat-liberal sustinea ca isi va depune candidatura doar daca partidul i-o va cere.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea