Social

#oferte #televizor #black friday #reduceri Black Friday

BLACK FRIDAY Romanii cumpara tot: masini, electrocasnice, televizoare. Ce site-uri mari s-au blocat

Cativa dintre marii retaileri romani au decis anul acesta sa fure startul si sa declare Black Friday cu o saptamana mai devreme decat se sarbatoreste aceasta in mod traditional. Si nu au gresit. La doar cateva ore de la inceperea promotiilor, stocurile sunt pe sfarsite la zeci de produse. 

Majoritatea retailerilor se asteapta la dublarea vanzarilor comparativ cu anul trecut. Reducerile anuntate sunt, in cele mai multe dintre cazuri, situate in jurul a 70%, insa sunt si produse unde ajung la 90% sau chiar la 99%. Numarul magazinelor care au intrat in competitia Black Friday a inregistrat o crestere fata de anii anteriori, iar acum, promotiile au inceput chiar cu o saptamana mai devreme. 

Cele mai multe reduceri, cum era de asteptat, sunt pentru produsele electroIT, insa si articolele sportive si de imbracaminte, ceasurile si bijuteriile, chiar si pachete turistice si autoturisme, au anuntate preturi mai mici, noteaza Business24.ro. Investitiile magazinelor online in infrastructura IT, necesare sustinerii traficului intens cu ocazia Black Friday, se arata eficiente, paginile de internet nefiind blocate, iar viteza de raspuns este mai mult decat acceptabila.

Site-uri picate si reduceri la masini

Domo:"Ne-ati depasit asteptarile". Oferta poate fi accesata prin Okazii.ro, se arata pe site-ul magazinului de electronice si electrocasnice.  Si eMag are stocuri epuizate, printre acestea numarandu-se electrocasnice mari, unde cele mai multe reduceri variaza intre 20% si 50%, televizoare, unde preturile coboara la anumite modele sub 800 de lei, dar si automobile. Aici, reducerile ajung, la unele modele Mercedes, la aproape 12.600 de euro. Stocurile de Ford Kuga si Ford Focus s-au epuizat deja insa.

 

Si in zona de offline reducerile Magazinele Flanco deja sunt pline de cumparatori, dupa cum se poate vedea in imaginile live transmise din trei dintre magazine, Orhideea, Unirea si Promenada, potrivit Business24.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea