Social

#echipa mecanici auto #mecanici #reparatii auto #oradea #service auto

Beneficiaza de servicii de reparatii auto Oradea eficiente, realizate de catre o echipa de mecanici cu peste 11 ani de experienta

Cand vine vorba de reparatii auto, nu trebuie sa te multumesti decat cu cele mai bune si de incredere servicii. Din fericire, exista si in Oradea un service auto multimarca, autorizat RAR, ce se bucura de aprecierea clientilor care-i trec pragul – Activ Service Oradea. Aici intalnesti mecanici cu experienta, pregatiti sa-ti ofere solutii rapide si eficiente pentru orice problema ai intampina cu masina ta.

Vino la un service auto Oradea ce se poate ocupa de orice tip de reparatii auto

La Activ Service Oradea, gasesti o echipa de mecanici auto experimentati si calificati, care au dobandit o vasta expertiza in domeniu de-a lungul anilor. Indiferent de marca, modelul sau anul masinii tale, acestia sunt pregatiti sa faca fata oricarei provocari tehnice. De la intretinerea regulata, revizii periodice si schimbul de ulei, pana la reparatii complexe ale motorului, transmisiei sau sistemului electric, atelierul auto se ocupa de numeroase tipuri de lucrari de orice complexitate.

Iata o lista cu serviciile oferite de service-ul auto:

  • Servicii variate de reparatii mecanice (suspensii, ambreiaj, frane, compresor, esapament)
  • Curatare filtru de particule / Curatare DPF
  • Revizie auto: schimb ulei si filtre / verificare generala
  • Reconditionare turbo, injectoare, chiulasa

Diagnoza auto si verificare sistem electric

in plus, atunci cand ai probleme cu masina pe drum, iar aceasta nu se mai poate deplasa, poti apela oricand la serviciul de asistenta rutiera si tractare a autovehiculelor. Acest serviciu este realizat in judetul Bihor, judetele vecine, dar si in Ungaria, in functie de situatie.

Nu in ultimul rand, la Activ Service Oradea beneficiezi de piese auto si accesorii originale la preturi competitive. Gasesti piese auto de calitate pentru orice marca de autoturism, cu garantie reala.

Bucura-te de beneficiile unui service auto unde intalnesti profesionistii masinii tale!

Un service auto de incredere detine mecanici auto competenti si investeste in aparatura moderna pentru a detecta precis si eficient orice defectiune a unui autovehicul. Fiecare reparatie este realizata cu atentie la detalii si cu utilizarea celor mai noi echipamente si instrumente.

Beneficiezi de garantie pentru manopera si orice piesa schimbata, iar daca te programezi online, te bucuri de 8% reducere pentru orice serviciu. De asemenea, experienta in cadrul unui service auto modern trebuie sa fie una placuta, in care sa simti ca masina ta este pe maini bune si sa ai garantia ca primesti servicii de calitate, la preturi accesibile si transparente.

Iata cateva dintre beneficiile oferite de service-ul auto oradean:

  • Mecanici auto amabili si cu experienta
  • Utilizarea de echipamente de ultima generatie
  • Realizarea de reparatii auto multimarca de orice complexitate
  • Oferirea de reduceri si promotii
  • Garantie pentru manopera si piesele auto schimbate
  • Preturi competitive

Fa acum o programare online pe activ-service.ro si vino la service pentru o verificare a masinii tale. Activ Service Oradea te asteapta sa-i treci pragul si sa descoperi ce inseamna cu adevarat profesionalismul si pasiunea in domeniu.

Indiferent de nevoile tale, in cadrul service-ului vei gasi un mecanic auto Oradea de incredere, care-ti poate oferi solutii complete si fiabile. Numai asa ai certitudinea ca masina ta primeste cea mai buna atentie si ingrijire!

FOTO:  activ-service.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea