Social

Beckenbauer denunta mercenariatul din fotbal

Intr-un interviu acordat canalului de televiziune cu plata Premiere, presedintele clubului german Bayern Munchen , Franz Beckenbauer, a criticat, fara sa dea nume, o parte din jucatorii echipei campioane en titre a Germaniei, reprosandu-le ca au venit la Bayern doar pentru bani.

"Mentalitatea fotbalistilor s-a schimbat. Multi jucatori vin la Bayern in principal pentru bani", a declarat campionul mondial din 1974, ca jucator, si din 1990, ca selectioner.

"Dupa ce joaca doar cativa ani aici, nu se mai intereseaza de ce se mai intampla cu clubul. Este o problema pe care o intalnim astazi la aproape toate echipele", a adaugat presedintele comitetului de organizare al Mondialului-2006 din Germania.

Beckenbauer a mai spus ca fotbalului german ar trebui "sa-i fie rusine" daca, dupa eliminarea tuturor echipelor germane din Cupa UEFA, vor disparea din faza optimilor de finala ale Ligii Campionilor ultimele doua reprezentante ale sale, Bayern Munchen si VfB Stuttgart .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea