INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Batranii platesc pentru medicamentele gratuite

Medicamente doar pe bani pentru pensionarii care beneficiaza de retete gratuite. Asta este oferta multor farmacii din Romania, chiar daca nici nu am ajuns la jumatatea lunii. In unele localitatii, batranii nu au nici o sansa sa gaseasca medicamente gratuite sau compensate pentru ca farmaciile au terminat fondurile. In tot judetul Timis, doar 12 din cele 148 de farmacii elibereaza medicamente gratuite sau compensate. La Timisoara, pensionarii mai pot apela la o singura farmacie. Autoritatile promit ca de saptamana viitoare fondurile pentru medicamente vor fi suplimentate. "In data de 15, noi vom face monitorizarea si vom stabili ce farmacii beneficiaza de suplimentarea de fonduri de 15", a spus Cristian Horia, director CJAS Timis. In orasele Negresti si Murgeni din judetul Vaslui, nici o farmacie nu mai elibereaza medicamente pe retete compensate. Oamenii s-au obisnuit sa cumpere medicamentele cu bani, sau sa isi faca drum la farmacie in primele zile ale lunii. In judetul Vaslui, mai mult de jumatate din cele 61 de farmacii au depasit plafonul pentru medicamente compensate pe luna iulie. Saptamana viitoare, o parte din farmacii vor primi fonduri suplimentare .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea