Social

# batrana eroina #eroina #batrana

Batrana de 81 de ani, eroina! Le-a salvat viata vecinilor dupa ce apartamentul acestora a luat foc

O femeie din Oradea a devenit eroina la 81 de ani. Aceasta a reusit sa le salveze viata vecinilor ei dupa ce a sesizat ca in apartamentul acestora a izbucnit un incendiu.

 

Totul s-a petrecut in dimineata zilei de miercuri. Simtind mirosul puternic de fum, femeia a mers sa-si trezeasca vecinii. Daca nu ar fi actionat rapid, acestia ar fi putut avea de suferit din cauza inhalarii de fum.

Serviciul Inspectoratului pentru Situatii de rgenta a fost alertat imediat. Mai multe initati de stingere a incendiului si pentru ingrijirea eventualelor victime au fost trimise la fata locului. Din fericire incendiul nu a avut timp sa se extinda la celelalte camere ale locuintei, sau la apartamentele din jur. Pompierii au stins incendiul localizat in bucataria apartamentului in doar 5 minute.  

Femeia in varsta de 81 de ani, a avut ulterior nevoie de ingrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panica. Din fericire insa, datorita spiritului de observatie al batranei, si al eroismului acesteia, nu s-au inregistrat victime.

"Ii adresam, pe aceasta cale, felicitari, acestei doamne, in varsta de 81 de ani, pentru prezenta de spirit, dumneaei fiind cea care, sesizand miros de fum in propria locuinta, situata la etajul 4, a coborat la etajul inferior, trezind cele sapte persoane care se aflau in apartamentul in care izbucnise incendiul, prevenind astfel intoxicarea acestora cu fum.

Cercetarile efectuate au indicat faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de aragazul lasat in functiune nesupravegheat, unul din locatarii apartamentului, lasand o oala pe foc”, transmite ISU Bihor, potrivit Mediafax.

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea