Social

Basescu: Romanii au cucerit Dacia, romanii cuceresc Italia, sub conducerea lui Traian

Presedintele Traian Basescu isi etaleaza din nou simtul umorului, de data aceasta, in fata unei delegatii de oameni de afaceri austrieci , dispusi sa investeasca in zona Dunarii. "Romanii au cucerit Dacia, iar acum a venit randul romanilor sa cucereasca Italia. Bineinteles, ambele evenimente s-au petrecut sub conducerea Traianilor", glumeste presedintele. Intrebat de unde stie acest banc, seful statului raspunde: „De la Berlusconi”.

Basescu le-a vorbit oamenilor de afaceri austrieci despre cat de bine ar fi sa investeasca in infrastructura fluviala pe Dunare. Dar pana la drumurile pe ape, unul dintre invitati a remarcat problemele pe care Romania le are cu drumurile pe uscat.

Acesta i-a spus presedintelui ca, desi drumul de la Timisoara la Orsova e in lucru, a vazut ca foarte multe utilaje stateau. Seful statului a avut o explicatie . „Probabil erau in pauza de pranz!”, intuieste Basescu.

Presedintele nu se abtine, totusi, de la comentarii. „Cei mai mari constructori sunt austrieci sau germani. Nu stiu de ce stateau”, incheie presedintele.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea