Social

Basescu a luat masa in vila primarului pedelist al Craiovei

Peste 5.000 de persoane au invadat stadionul din comuna doljeana Leamna, la chemarea primarului pedelist al Craiovei, Antonie Solomon , pentru a-i asculta pe interpretii de muzica populara si pentru a servi un mititel sau o bere rece.

Invitatul special al „Horei de la Leamna“, organizata pentru a 10-a oara anul acesta, a fost seful statului, Traian Basescu, care a participat alaturi de sotia si fiica sa la petrecerea campeneasca. Basescu a aterizat in jurul orei 14 cu elicopterul la doi kilometri de stadion, in curtea fostului CAP din Leamna. Acesta a fost intampinat cu pasca la intrarea in stadion de Antonie Solomon si sotia sa.

Imediat dupa ce a aterizat, seful statului a fost asaltat de oameni care doreau sa se fotografieze cu presedintele.

Unii dintre participantii la petrecere au fost nevoiti sa stranga paturile pe care stateau pentru ca seful statului sa ajunga la scena. Agentii SPP care il insoteau pe presedinte abia au facut fata multimii care se impingea pentru a da mana cu Basescu.

Desi mai este mai putin de o saptamana pana la inceperea campaniei electorale, Basescu a spus ca nu vrea sa auda de politica in aceasta zi de sarbatoare. „Vreau sa-i multumesc domnului Antonie Solomon si dumneavoastra pentru primirea calduroasa si vreau sa stiti ca astazi nu va voi spune nimic despre politica.

In a doua zi de Pasti, va doresc multa sanatate dumneavoastra si familiei dumneavoastra, pentru ca familia trebuie sa va fie locul unde trebuie sa va gasiti linistea si impacarea, si sa va dea Dumnezeu viata lunga , sanatate si tot ce va doriti“, a transmis Basescu multimii.

Seful statului a dat un tur al stadionului, insotit de Antonie Solomon, care l-a invitat apoi sa ia masa la vila sa din Leamna, aflata la numai cativa zeci de metri de stadion.

Alaturi de presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei i-a mai avut ca oaspeti la masa pe acad. Eugen Simion , acad. Mihai Cimpoi din Republica Moldova, artistul Tudor Gheorghe , poetul Mircea Dinescu , dar si fostul senator Radu Berceanu si sotia acestuia.

Primarul Antonie Solomon a oferit ca premiu pentru cei care au participat la o tombola (a carei extragere a fost programata chiar in timpul spectacolului „Hora de la Leamna”) o Dacie Logan. Singura conditie pusa de organizatori pentru cel care era extras la tombola a fost ca trebuia sa fie prezent la petrecerea campeneasca.

Castigatorul extras din urna, Ilona Preda, se afla chiar in curtea vilei primarului Antonie Solomon, invitata fiind la pranzul pe care familia primarului Craiovei l-a oferit si la care s-a aflat si presedintele Traian Basescu. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea