Social

#subiecte bacalaureat 2022 #bacalureat #bacalaureat 2022 #subiecte limba si literatura romana

Bacalaureat 2022! Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la proba scrisa la Limba si literatura romana

Bacalaureat 2022! 126.454 de absolventi de liceu s-au inscris pentru a sustine probele la examenul de Bacalaureat. Dintre acestia 111.329 sunt din promotia curenta si 15.125 din seriile anterioare.  

Examenul a inceput la ora 9, iar elevii au avut la dispozitie 3 ore pentru rezolvarea subiectelor.  

Pe toata durata examenelor, elevii sunt monitorizati audio-video in timpul probelor de examen si nu le este permis accesul in sala cu dictionare, manuale, caiete sau alte notite, dar nici cu telefoane mobile.

Pe 21 iunie urmeaza ca elevii sa sustina proba obigatorie a profilului, apoi, pe 22 iunie, proba la alegere a profilului si specializarii. De asemenea, pe 23 iunie, urmeaza proba scrisa la Limba si literatura materna. Rezultatele vor fi afisate pe 27 iunie, cand pot fi depuse si contestatiile.

Bacalaureat 2022: Ce subiecte au avut de rezolvat copiii

Subiectele la Limba si literatura romana sunt diferite in functie de profilul absolvit de elevi. Iata ce subiecte au avut de rezolvat absolventii de liceu la Bacalaureat 2022!

Subiecte Bacalureat 2022 la Limba si literatura romana pentru profilul real

 

Subiecte Bacalureat 2022 la Limba si literatura romana pentru profilul uman

FOTO: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea