Social

#actiunea jandarmilor #steaua - timisoara #razboi cu suporterii

Opinii: Despre torte si forta disproportionata

"A fost si o interventie neinspirata a celor care asigura ordinea. Suporterii care au gresit trebuia sa fie amendati la final, pentru ca oricum erau filmati. Nu cred ca interventia in forta are vreo explicatie si nu cred ca trebuia procedat asa. Trebuie sa-i respectam pe suporteri. Cine a gresit platea oricum." - Valeriu Argaseala , presedinte Steaua Bucuresti.

In prima repriza a partidei ros-albastrilor cu FC Timisoara, disputata sambata pe arena de pe bulevardul Ghencea, suporterii de la Peluza Nord au aprins 3 torte in spatele unui banner ironic adresat galeriei timisorene.

Reactionand ca niciodata, agentii firmei de paza in frunte cu seful lor, , au intrat in mijlocul suporterilor pentru a-i retine pe cei care au aprins tortele. Asta in conditiile in care respectivii au fost filmati de camerele instalate pe arena iar identitatea lor se afla in baza de date a clubului, datorita sistemului de eliberare a biletelor si abonamentelor care se face in baza unui act de identitate.

Suporterii Stelei au acuzat duritatea interventiei agentilor de ordine, care au folosit spray-uri lacrimogene si electroscuri, motiv pentru care au ripostat. De aici pana la o bataie generala, antrenata si de interventia jandarmilor prezenti la stadion, nu a mai fst decat un pas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea