Social

# combinezoane #echipamente medicale #protectie

Aveti grija de sanatatea dumneavoastra si protejati-va corespunzator cu Sanito.ro!

Sanatatea este mai importanta decat orice, iar protectia in ziua de astazi trebuie sa fie prioritara avand in vedere situatia pandemica prin care trecem.

In special pentru clinici si spitale, la ora actuala, data fiind situatia speciala in care ne aflam, normele sanitare aflate in vigoare sunt mult mai drastice atunci cand vine vorba despre masurile de igiena.

Medicii si personalul angajat intr-un spital sau intr-o clinica de stat sau privata, sunt persoane care obligatoriu trebuie sa fie protejate ca atare, cu ajutorul unor combinezoane protectie, manusi nitril sau manusi latex, masti de protectie care sa acopere perfect gura si nasul, plus multe altele.

Produse precum halate chirurgicale, halate unica folosinta si chiar halate vizitatori, sunt produse care de asemenea nu trebuie sa lipseasca dintr-un spital sau dintr-o clinica privata, deoarece discutam despre medii care trebuie pastrate cat mai curate si ferite de bacterii si microbi, in joc fiind desigur, sanatatea oamenilor.

Pentru a ne proteja si a nu ne lasa afectata sanatatea, este extrem de important sa ne ferim pe cat posibil de expunerea in medii in care bacteriile si virusurile sunt favorabile raspandirii, insa, daca suntem nevoiti sa ne expunem la astfel de medii, utilizarea unor produse precum cele mentionate anterior, este absolut esentiala.

Simpla purtare a mastii de protectie si simpla dezinfectarea a mainilor ori de cate ori atingem anumite suprafete, este si aceasta o actiune care poate face diferenta in caz de imbolnavire.

In cazul in care discutam despre sectii COVID, fie ca discutam despre manusi nitril sau manusi latex, despre combinezoane de protectie, acoperitori cap si acoperitori par, masti pentru fata, ochelari de protectie si asa mai departe, exista tot felul de articole care trebuie luate in considerare pentru a limita raspandirea virusurilor in general si pentru ca medicii in primul rand, sa se poata mentine sanatosi.

Nu trebuie sa lipseasca nici produsele din categoria acoperitori pantofi si acoperitori par deoarece pe podele si in aer pot exista o multime de bacterii care pot face mult mai mult rau fata de cum v-ati putea imagina.  

Toate aceste produse trebuie sa existe in stocul oricarui spital sau clinica fie privata fie de stat, astfel incat nivelul de protectie sa fie maxim, indiferent daca ne aflam sau nu in mijlocul unei pandemii.

Pentru cei care doresc sa achizitioneze tot necesarul de produse de protectie, magazinul online Sanito.ro dispune de stocuri complete fie ca discutam despre combinezoane de protectie, manusi din latex sau nitril, halate chirurgicale, halate pentru vizitatori sau halate de unica folosinta, acoperitori pentru cap sau pentru incaltaminte, masti pentru acoperirea nasului si a gurii, masti chirurgicale, dezinfectanti pentru maini si suprafete si asa mai departe, toate fiind disponbile la preturi mai mult decat avantajoase.

In general, atat pentru propriile persoane cat si pentru cei dragi din jurul nostru, este esential sa ne protejam si sa limitam pe cat posibil raspandirea coronavirusului, iar daca discutam despre o activitate in domeniul medical, in special in spitale in sectiile COVID, toate cele mentionate anterior sunt produse esentiale care nu trebuie sa lipseasca.

Nu exista persoana care sa nu isi doreasca sa traiasca sanatos si echilibrat. Tocmai din acest motiv, lupta in general impotriva virusurilor si bateriilor este este esentiala daca ne dorim o viata lunga si lipsita de griji.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea