Social

#vremea la munte # vremea la mare #avertizare meteo #vremea bucuresti #furtuna

Avertizare meteo: vin furtunile!

Meteorologii au transmis o informare privind schimbarea brusca a vremii in cursul zilei de astazi. Astfel, dupa ora 12.00, razele puternice ale soarelui vor fi inlocuite cu ploi in averse, descarcari electrice si vant puternic.

Instabilitatea atmosferică se va accentua în sudul şi în centrul ţării, precum şi la munte, unde vor fi averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor avea trecător aspect de vijelie, astazi intre orele 12.00 si 3.00, anunta ANM, potrivit Digi24. Ploile vor avea şi caracter torenţial, cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 30 - 40 l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor de Curbură, Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului.

Este posibil sa avem parte si de grindina in aceste zone, in timp ce in București sunt de așteptat temperaturi ridicate, de până la 30 de grade, dar și ploaie și intensificări ale vântului în a doua parte a zilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea