Social

#inrautatirea vremii #vremea rea #avertizare meteo #vremea #meteo

Avertizare meteo. Ploi si ninsori, in toata tara, in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), a emis o atentionare de vreme rea pentru urmatoarele zile. Potrivit meteorologilor vremea va fi inchisa si se vor inregistra ploi si ninsori in toata tara.

 

In intervalul 9 ianuarie, ora 18:00 – 11:00 ianuarie, ora 18:00, sunt anuntate precipitatii moderate cantitativ, ninsori in zonele de munte si intensificari ale vantului.

„In intervalul mentionat aria ploilor se va extinde treptat dinspre regiunile vestice si va cuprinde toata tara. In jumatatea sudica se vor acumula cantitati de apa ce vor depasi pe arii restranse 20...25 l/mp si izolat 40 l/mp. In zonele de munte vor fi precipitatii mixte, iar la altitudini de peste 1600 m vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada, mai consistent in Carpatii Meridionali si in Carpatii de Curbura.

Temporar vantul va avea intensificari pe tot parcursul intervalului in majoritatea zonelor, cu viteze in general de 45...55 km/h. In zona montana inalta rafalele vor fi de 60...80 km/h cu viteze mai mari, de peste 90 km/h in noaptea de luni spre marti (09/10 ianuarie) in Carpatii Meridionali, viscolind ninsoarea si determinand reducerea vizibilitatii.”, avertizeaza ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea