Social

#descarcari electrice #prognoza meteo #averse #vremea

Averse si descarcari electrice! Afla de cand!

 

Daca astazi vremea va fi calda si cerul senin, de maine isi vor face simtita prezenta aversele si descarcarile electrice.

Astazi, temperaturile sunt normale pentru aceasta perioada in majoritatea regiunilor, dar usor instabila. Cerul va fi variabil dimineata, dar incepand din orele amiezii vor aparea averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, pe arii restranse in zona de munte, dar si in regiunile vestice si nord-estice si cu totul izolat in rest.

Miercuri insa vremea va fi calda, dar gradul de instabilitate atmosferica se va accentua. Cerul va fi variabil, insa incepand cu orele amiezii e vor semnala averse si descarcari electrice, la inceput in zona montana, iar spre seara si noaptea, local in jumatatea de sud a tarii, precum si in centru si pe spatii mai restranse in celelalte zone. Ploile vor avea si caracter torential, iar izolat se vor cumula cantitati de apa de peste 25 l/mp si va cadea grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, in special asociat averselor, cand vor fi posibile si vijelii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 33 de grade, iar cele minime intre 8 si 21 de grade.

Maine, in Capitala, vremea va fi calda, dar gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara cand se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 29... 30 de grade, iar cea minima de 16... 18 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea